AKTUELNO

Šok!

Predstavnik portala RED, Jovan Ilić obavio je razgovor sa Markom Đedovićem, koji je dao sud o izjavi Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić da će se boriti za harmoničan i skladan odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da se ljudi nadaju i da planiraju - kazao je Đedović.
Da li veruješ u to što Aneli i Janjuš misle da će imati miran i skladan život? - upitao je Jovan.
Znaš kako...meni deluje to kao život u Šimanovcima. Šta bi im falilo?! Lepo je da misle. Šta sam ja sve planirao, pa vidi gde sam, ali ja se ne mešam. Njih dvoje su temperamentni, svađaju se često i lako dolazi do rasprave. Ona sebi ne sme da dozvoli sebi da se raspravlja sa ljudima ovde, jer je u drugom stanju. Što se tiče Majčice i masaže, ona nije imala lošu nameru, ali je postupak jako loš. Dopuštaš da te ''jaše'' muškarac, a imaš ljubomornog dečka. Što se tiče ostalih stvari, prihvatljivo je da se planira, ali život nekad uzme, nekad da. Što se tiče Asmina, miskim da se on sad i brine da Nora ne zavoli Janjuša kao svog oca - istakao je Đedović.
Meni je Asmin govorio da ja treba da nađem muškarca koji će brinuti o Nori i meni, ali ako to uradim, ja od njega neću dobijati alimentaciju, već 300evra. On je time želeo da mi stavi do znanja da ja ne treba da nađem nikog jer mi onda ne bi davao novac. Asmin je imao teške prebačaje, a sad sigurno ih ima kad zna da je Janjuš dobar otac svom detetu, da bi bio dobar otac i mom, ali sutra i našem. Asminu sada ništa ne odgovara - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je jedna velika konfuizija. Asmin je brojne gluposti izgovarao. Siguran sam da će se Asmin mešati, pogotovo kad Janjuš i Aneli izađui iz rijalitija i onda budu imali pažnju javnosti i medija. Mislim da će Aneki i Janjuš moliti Boga samo da se vrate u Šimanovce, ili da odu do Koreje - kazao je Đedović.
Kako komentarišeš to što je Janjuš rekao da mu je isključivo stalo do mišljenja njegove ćerke Krune? - upitao je Jovan.
Verujem mu iskreno da je tako - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.