AKTUELNO

Napeto!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Urednica zabave portala Pink.rs obavila je razgovor sa Majom Marinković, koja je prokomnetrisala sukob sa Mionom Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Stanislava, sve sam bliža zaključku da me je tipova. Sigurna sam da sdam mu lepa i da sam mu se dopadala, ali su mi neke stvari sve jasnije - kazala je Maja.
Kako komentarišepš Mionine navode da te je Stanislav samo iskoritio i da si muškarcima poput krpe konju iskoriste, pa bace? - upitala je Milica.
Da ovde nema Šakija, Miona bi bila niko i ništa - rekla je Maja.
Šta znači tvoj komentar da je Miona lažno predstavlja? - upitala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja mislim tako. Ona se veoma lažno predstavlja. Ne zaboravimo da je pre nekoliko godina opstala nedelju dana u rijalitiju, a sad glumi ludilo. Ona je moj fan. Molila me je napolju da se slikamo. Ako ona ima konstanto potrebu da komentariše druge i ponižava ih, jasno je kakava je. Ono što sam ja, ovi ljudi neće biti ni zha tri života. Moja greška je jer sam ljubazna i dobra - kazala je Maja.
Zola, kako ti ovo komentarišeš? Da li će možda doći do pomirenja između Maje i Stanislava? - upitala je Milica.
Ovde nije kraj. Moje mišljenje je da je Stanislav malo popustio i da nije kao ranije kada je reč o Maji. Ona je nikad bolja i smatram da je možda Stanislav testirao Maju da li se stvarno promenila. Ja ne vidim da je ona napravila neke kjatastrofalne greške. Siguran sam da će se napolju pomiriti - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.