AKTUELNO

Brutalno do samog kraja!

Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Ivanu Marinkoviću. Međutim, nega je prekinuo sukob Žane Đorđević i Bojane Pavlović.

Meni da su osobe poput Ivana, Jelene, Darjana, Muljavog rekli reči hvale ja bih se zapitala šta sa mnom nije u redu - rekla je Žana.
Ovde se takmičete ko je veće g*vno. Vi kad nemate argument ja sam mrzitelj žena i majki. Žana pokušava da me ubaci u konflikt sa Ivanom, ali to nećeš da dobiješ. Ja nisam zombi, imam svoju svest i trezvena sam - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan nije želeo da priča dok svi ne ućute, pa se Žana obratila fanovima.

Ja želim da pozovem sve fanove da šeruju snimke gospođe koja se bori ovde za potomstvo. Ja ću da pozovem sve ljude drugih rijaliti učesnika da šeruju njene snimke, pa mogu da bojkotuju koliko god hoće - rekla je Žana.
Žana, šta je tebi? Ovde imamo dve trudnice, pusti čoveka da priča - rekao je Terza.
Ja nisam naveo osobe i sad ću to da uradim. Aneli dok se Janjuš šalio to joj je bilo simpatično, ali kad je ona izlagala i nije bila iskrena, a očekujem od nje da to bude. Prva osoba Uroš, on stvarno jeste. Neke osobe su ovde doživele nešto što nisu planirale i pored toga imale sukobe. Prvo mesto Zola, ne slažem se sa njegovim mišljenjem da može nešto da ispravi sa Miljanom. Darjan u situaciji sa Miljanom. Janjuš, pored svega što se desilo, imao je najozbiljniju i najturbulentniju vezu, a tek ga čeka nešto što je očigledno. Svaka čast - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.