AKTUELNO

Nije štedela reči!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Takmičari večeras biraju između Ivana Marinkovića i Uroša Stanića. Nenad Macanović Bebica naredni je dobio reč.

Što se tiče Ivana, prošle godine bio mi je zanimljiv kao učesnik. Mislim da mu je Jelena teret i da bi mu uvrede bile lakše, da nema nje. Uroš mi je bio jako iritantan, on je jedan od najodmornijih učesnika. Uvek me ponudi nečim, sviđaju mi se njegovi komentari. Pogodi pravo u metu. vrlo direktno kaže šta misli. Ostaviću Ivana, poslaću Uroša - rekao je Bebica.
Ja se nikad nisam prilagođavao sistemu, borio sam se protiv neprade. Nikad neću biti bez m*da - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je meni draga osoba. Nemam 20 godina mlađe prijatelje, kao što se Jelena druži sa Anđelom i Stefani. Uroš ima X faktor, ispadao je kolateralna šteta. Ume da ubode u srž, jedino mi se ne dopadaju njegovi histerični napadi. Treba da znaš da staneš nekad, dobar si igrač. Mislim da možeš da budeš dobar drug, ali i kvaran kao šupalj zub. Inteligentan si, nisi vređao ničiju decu, ni roditelje. Vrlo se argumentovano brani. Korektni smo, nikad te neću koristiti. Imaš moju podršku i odbraniću te, kad si u pravu. Itekako sam podržala Ivanovu promenu. Ne mislim da je provokator i inteligentan. Uroš je za njega tata. Ne mislim da ima poltrone, nego bezmozgoviće. Mislim da je duboko nesrećan čovek. ne mislim da mu je Jelena teret jer je niko nije napadao. Ostaviću Uroša, poslaću ovaj otpad ljudskog roda - rekla je Žana.
Nju želim da prijavim policiji. Ne znam šta da kažem za ženu koja se druži sa potencijalnim podvodačima. Najlošija majka, pored Miljane - dobacio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ivanom sam bila korektna jer je i Nenad korektan s njim. Ne sviđaju mi se morbidne stvari koje priča. Uroš je provokator, u mom slučaju služi se lažima. Upalio se na rijaliti, smešan je i zanimljiv. Sa Ivanom imam bolju komunikaciju, tako da poslaću Uroša - rekla je Teodora.
Gotivim Teodoru, ali ona je toliko u strahu - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.