AKTUELNO

Ne štedi reči!

Maja Marinković naredna je stigla u Šiša bar, te je tom prilikom progovorila o odnosu i raskidu sa Stanislavom Krofakom.

Ne mogu da kažem da ne postoje ti neki pogledi i da se ne nasmeje u nekim određenim situacijama, ali mi nekako ovo deluje sve isplanirano. Niko to ne može da mi izbije iz glave da je imao viši cilj, da me je tipovao, ja to tvrdim i ne odstupam od toga. On je gledao "Zadrugu" sa Mionom, ne osporavam da sam se ja njemu svidela fizički i da je proradila strast i hemija, krećem da se hladim, ali ta njegova hladnoća...Neuporediva je težina toga što se izreklo. Ja nemam problem sa istinom i sa stvarima koje sam želela u trenutku. Onaj deo za kravu, da Miona legne kao krava, to nisam rekla ja i nisam to ja rekla, to je on rekao. Onda se**ualni odnos u veceu - rekla je Maja.
Misliš da on želi devojku koja je mirna i koja ćuti, a to nisi ti, kako misli da će da funkcioniše - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu treba neka koja je manje ostvarena od njega, da bi to nju fasciniralo, mene ne može. Ja sam ostvarena, ne zavisim ni od koga. Ja mislim da sam mu bila trofej, bio je idealan, a kada je stiglo pismo kreće preokret i hladnoća. Ja sam ušla iskreno u odnos sa njim. Stvarno se držim, trudim se, ali mi je to ngde sve bilo čudno. Mi kada pričamo, kako to odjednom sasečeš i onda ostavljaš prostor za napolje. Kakvu kafu ja sa tobom da pijem, mesec dana smo bili u vezi?! Ne verujem da ćemo se videti napolju, ostaće pri svom stavu prema porodici i poslovnim partnerima - rekla je Maja.
Je l' te povredilo kada te je okarakterisao kao cinkaru i da ti ne bi mogla da slušaš neke njegove razgovore - pitala je voditeljka.
Jao, to mi je takva uvreda, kao ja cinkara?! Ja ništa nisam slagala. Ja sam njemu pričala privatne stvari, kao što je i on meni i ja to ne bih nikada iznela. Niti ga držim u šaci niti bih se bavila tim stvarima. Pritom, mnogo je blaži prema Mioni koja je iznela stvari iz spoljnog života, a ja sam iznela ono što se već zna - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da je on hteo da vrati Mioni što ga je javno prevarila tako što će da smuva njenu bivšu najbolju drugaricu - pitala je voditeljka.
Pa to je ono što ja pričam, pikirao me je. Nisu stizali meni pitanja za nekog dečka, nego njemu za njega i Mionu...Nije on tip koji može u meni da prouzrokuje ludilo kao u prethodnim, ali su prethodni imali veću težinu. Tih prvih mesec dana sam bila idealna, jer je on bio idealan. Ja kad hoću s njim da porazgovaram, on mi priča da sam naporna i da je umoran. Mislim da je previše samoživ, ja ne ćutim nikome. Sigurna sam da sam mu digla cenu, ne kažem da je loš momak, ima svoje kvalitete. Ako si pričao: "Miona iz Zadruge", šta će da bude sa Majom Marinković?! Kako si ušao u odnos baš sa mnom?! Nisam ja sela pored tebe, nego ti pored mene, davao slatkiše, ti si mene zaveo. Svaka čast njemu na mnogim životnim uspesima - rekla je Maja.
Poslednju žurku si pevala pesmu "okuj me care", je l' to posvećeno Filipu Caru - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne, ne. Poželela sam sreću njemu i njegovoj lepšoj polovini, kada sam ušla u vezu sa Stanislavom, sedela sam sa njim. Ništa na konto starih stvari - rekla je Marinkovićeva.
Ti i Matora ste pričale danas da jedan poziv može da promeni sve, na šta ste mislile - pitala je voditeljka.
Nemam nikakvu nameru, ali smo se sprdale na konto nekih stari stvari. Ne bih uplitala ničija imena, ne planiram ništa. Želim da budem sama, da kada izađem da se posvetim sebi - rekla je Maja.
Stanislav se zbližio sa Zolom i Janjušem. Kako gledaš na situaciju koja se događa Janjušu i Aneli - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš i Stanislav, to mi je katastrofa. Pritom, Stanislav zna da je mene Janjuš ostavio trudnu i da smo imali haos ljubavni. Nemam lepo mišljenje o Aneli i Janjušu, spustila sam loptu jer je trudna, poželela sam sreću. Da imam gumicu, izbrisala bih Janjuša. Smatram da prema njemu nemam gram bilo čega, jer kada mi je bio najpotrebniji, nije bio tu, bio je neko drugi. Ja njega ne bih poželela najgorem neprijatelju, Aneli, koliko god smo imali sukoba, nije mi normalno da se ponašaš tako prema ženi koja je trudna. Nije ni ona cvećka, ali ne vidim perspektivu i poboljšanje. Kako je reagovao kada mu je pokazan prvi test?! Tako ni meni nije verovao - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.