AKTUELNO

Iskrena do koske!

Nakon odgledanog priloga u kom je prikazan turbulentan odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo, koji možete pogledati OVDE, u Šiša bar stigla je Milena Kačavenda.

Bilo je i gorih dana kada je reč o sukobima, ali su valjda svi u mislima napolju, imamo trudnice, tako da ima situacija da ne možeš da se svađaš non-stop...Na kratko sam razgovarala sa Janjušem, jasno mi je da su oboje u panici zbog izlaska, mislim da nije spreman na ovo, mislim da je ovo njega negde zateklo. Mislim da je u panici i da je Mića u pravu, da nisu ni ključne stvari rešili i da ne mogu. Deluje mi olako, kao da su mladi, a mislim da se najviše plaši susreta sa bivšom suprugom. Priča se po kući da je išao na pomirenje sa suprugom, da je bio sam, da su se izmirili, ja ga nikad nisam pitala, niti je on pominjao. Mislim da će napolju biti žestoko, ali ne želim da pričam o tome, jer su govorili drugi koji znaju, ispostavi se na kraju da on uvek bude sa suprugom. Aneli je meni, na neki način, ograničena. Mislim da niko umesto nje ne može da odluči, a sve i da imaš podršku, nemaš 25, nemaš pravo na grešku - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Puče tikva između tebe i Matore, da li si očekivala - pitala je voditeljka.
Nisam očekivala neku Matorinu reakciju, ja nisam ljuta, ali sam morala da kažem Marku da ona misli da su mnogi umešani. Sva je sluđena jer joj se često pominje da nema prijatelje i tako dalje, da je htela Anita da izađe čisto iz odnosa, mogla je da kaže: "Ćao, doviđenja, prijatno". Smatram da je svako kriv na svoj način, a mislim da se Matora pogubila...Ja sam htela da se izolujem iz ove ekipe skakača, Anđelo, Anita i ja imamo lične sukobe. Ja sam polako na kraju shvatila šta se ovde radi i kako teče taj rijaliti, mislim da je napravila grešku da uđe u bilo kakvu vrstu sukoba sa Markom. Pravi tu greške u koracima i da joj napolju ljudi rade o glavi, ali sam rekla: "Kako možeš devojci s kojom si tri meseca da pričaš tako neke stvari?". Ja sam tu, Marko se bunio. Ona je pokazala da ne zna kako da živi napolju. U lajvu govori da su joj svi okrenuli leđa, a mimo lajva priča sa nama normalno. Ponudila me je musakom, a do juče se od mene distancirala - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.