AKTUELNO

Britak jezik!

Nakon priloga u kom je prikazan odnos Lazara Čolića Zole i Stefani Grujić, kao i ljubomore Miljane Kulić, što možete pogledati OVDE, u Šiša bar stigla Slađa Poršelina.

Šta se dešava u kući - pitala je voditeljka.
Iskreno da ti kažem, katastrofa je. Ja se družim sa mojim dragim ljudima i oni su u bitnim temama. Pričala sam sa Aneli, dešavanja su haotična. Aneli i Janjuš, jedna kataklizma, jedna repriza što je imao odnose takve kakve je imao sa Majom Marinković. Ne mogu da ga razumem da dva dana nije prišao svojoj trudnoj devojci da je pita da li je gladna ili žedna, naravno da nije, ali s ljudske strane. Ako su već zajedno, imaju sve to što imaju, ona je trudna. Nije više kao pre...Mislim da se promenio taj strah, to nepoverenje - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i Miona - pitala je voditeljka.
Moram da budem brutalna, meni Miona deluje da nije srećna. Napolju će biti drugačije, ali šta vas i ovde sputava da budete srećni?! Nikada ih nisam videla da zajedno nešto spremaju. Mislim da je ona problem, da nije sigurna u njega, pogotovo kada je on rekao za taj se**ualni odnos, mislim da je on načisto ohladio. Ona nije loša devojka, ali smatram da je u vezi iz neke vrste dosade. Da li je Maja njemu bila inat Mioni?! Malo mi je to čudno, komplikovana mi je situacije - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.