AKTUELNO

Žestoko!

Lepi Mića je u svojoj Igri istine postavio naredno pitanje Bojani Pavlović.

Šta bi oni dobili da Anđela ispadne - pitao je Mića.
Sve što sam rekla za bilo koga ovde, to je istina. Meni ništa ne znači da odem u finale ili da ostanem dva ili tri dana duže. Zloba iz njih izvire i vidi se da su sujetni. Nisam ljubomorna, ja sam samo iznela svoje mišljenje. Ja sam iznela mišljenje za Matoru, analizirala sam i dala svoje mišljenje...Po meni, porodica je prodala nju, to je moje mišljenje i to niko ne može da promeni. Anđelo je ustao i rekao loše za Matoru, neke apsurde i budalaštine, a on je rekao da je Matora izdajica i drukara, a onda je nastavak rečenice bio: "Izdala je informacije o Anitinoj porodici", Anita je sama pljuvala svoju majku. Kako možeš kao nečiji partner da priča da je izdala svoju ženu - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je njegova majka primetila da radi loše stvari - pitao je Mića Bojanu.
Zato što ga poznaje da nije to on, zato što se folira - rekla je Bojana.
Kako ovi koji su za stolom od određenih učesnika najgori imaju tako ubedljivu podršku naroda?! Kako ti to definišeš - pitao je Mića Lakića.
Ja se ne slažem sa Bojanom, meni bi on bio zabavan i intresantan, inteligentan je, dobro komentariše. Svi imamo mane, prvi ih ima Marinković, on vređa sve, provocira, ide za Žanom, meni je ono što on radi degute što radi - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je narod prepoznao celu priču i da li je iko ispao neplanirano - pitao je MIća.
Sve se vidi i treba vreme, sve je bio proces - rekao je Darijan.
Darijan nije ispao jer je ušao u priču sa Miljanom Kulić. Zašto niko ne kaže da Anđela nije pokazala ništa što mlada devojka treba da pokaže, da nema empatiju prema roditeljima, da nije imala empatiju prema Bojani - uskočila je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.