AKTUELNO

Ponovo udara nisko!

Upravo je počela anketa. Učesnici biraju najpakosniju osobu u Eliti. Miljana Kulić dobila je reč, a nakon nje i Anđelo Ranković koji ponovo nije uspeo da iznese svoje mišljenje jer mu je Bojana Pavlović uskočila u reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu naravno Ivan Marinković, nema potrebe da navodim razloge. Ovo zlo mi je napravilo dete. Druga osoba iz odnosa sa Anđelom i Anitom i svojim prijateljima, što se tiče mene na sudu je htela da me zatvore u ludnicu, ali zakon je na mojoj strani. Plakala je ovde kao pi*ka očekivala je da će biti žrtva, a onda se upalila zadnjih mesec dana, ali ćše sama sebe da udavi u svoja go*na. Treća osoba će biti Boki slina, tu je njen privezak Anđela koja mi vređa dete, ona ima šta da izgubi tako da će ona biti broj 3. Pakosna je prema svojoj porodici, prema svom bratu Đoletu. Ovde je stigla jeziva čestitka - rekla je Miljana.
Miksi idi da te napiju - rekla je Anđela.
Ona je ovde jedno zlo - rfekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove ankete, ovde fali jedan deo što se tiče zlobe. Kreće od Matore ide do Bojane i vraća se do Matore, to su najgore moguće osobe koje su se pojavile ovde. Tri najpakosnije osobe su Matora, Ivan i Bojana. Matora jer je već mnapakostila svojim bivšima i njihovima porodicama i za sve nesuđene ljubavi (Mc Alex), od kad je skupila snage poslednjih deset nedelje pokušala je da pokvari sliku o Aniti, o njenoj porodici i njenom detetu, ali naravno i o meni. Pogubila se na svakii mogući način, spremna je da nanese zlo drugim ljudima. Ivan Marinković videli smo koiko je pakostan jer je spreman da nanese zlo svojoj deci, tuđoj deci i majkama svojoj deci. Pokuašo je Aniti da naudi i nanese joj zlo, ali ništa od toga. Bojana na trećem mestu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo molim te da mu ne pominješ decu jer je rekao da nema decu - rekla je Miljana.
Ajde bre budalo jedna beži tamo. Došla jedna Bojana i skinula ti masku za 20 dana - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je najveće zlo, ti voliš da rušuš zajednicu i nešto što je lepo. Anđelinoj porodici si uspela da razoriš mir u porodici, dovela si porodicu da budu u bolnici zbog tebe i da one nose kapuljače. Osim što svojoj voljenoj deevojci si navela zlo, voliš da manipulišeš i drugima - rekao je Anđelo.
Bolesniku jedan, meni je žao što ti nemaš tatu i pričaj malo o tome- rekla je Bojana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.