AKTUELNO

Marinkovićeva rekla sve što joj leži na duši, pa pružila podršku Aneli!

Veliki šef danas je zadao takmičarima da biraju najpakosnije takmičare u "Eliti". Maja Marinković dobila je reč, a onda je oslula rafalnu paljbu po Marku Janjuševiću Janjušu zbog ponašanje prema trudnoj Aneli Ahmić.

Na prvo mesto ću da stavim Janjuša, ne mogu da verujem da je čovek pun pakosti i zla. Ja sve vreme sedim i komentarišem, Milena mu je do juče bila najbolja, sad mu je folirant. Ja mislim da se on takmički sa svojom parnterkom. Ovo je repriza jednog odnosa. Koliko god da sam se svađala sa Janjušem ovo ponašanje prema trudnoj ženu je katastrofalno. Juče je Aneli rekla kako je on njoj rekao: "Prop*šaćeš krv". Valjda plod ljubavi treba da te promeni. Ovo je spinovanje priče, svi su loši i to mi je užasno. Svi znamo da on živi kod žene, kome se on pravda kad je bio test za trudnoću? Kome je on pravio dete? Seje decu po rijalitiju, a onda ga boli uvo. On ne može da kaže stvarno zbog javnost, jer zna da bi ga gađali lopatama - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je normalno za ljude koji se takmiče da na kraju izigravaju žrtve - rekao je Đedović.
Ona je rekla da nema kome da se pravda, a on se pravda bivšoj ženi kod koje živi i kod koje je bio pet dana kad se ono desilo. Ja iz ličnog iskustva, ljudi su mislili da sam luda, a šta je sad ovo? Nju sad niko ne dira jer je trudna, ja znam Janjuševe fore. Nije normalno ovo pred kraj. Meni se ovo gadi, fuj. Ovo je klasična repriza. Meni kad se ovo dešavalo svi su mislili da sam luda i niko mi nije verovao, evo sad crno na belo. Donese se lova, pa se sve zataška. Tako je bilo i sa mnom kad sam bila trudna: Navela sam Lakića, treća osoba je mali Uroš jer kad sam bila u crvenom bio je pakostan - nastavila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.