AKTUELNO

Turbulentan početak!

U toku je emisija ''Elita'' sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Ugostila je Erminu Pašović.

Da li Matora ima pravo da misli da nema prave prijatelje - pitala je Dušica.
Ima, jer su učestvovali i pravo prijatelji, na primer mi. Prvenstveno mislim na Rešićku, mi nismo dobre. Slušam neverovatne stvari, a imam dokaze. Mnogo sam ljuta na Jovanu, poznajem je pet godina, Takođe, i na Marka sam ljuta. Došla sam jer želim da se suočim sa Jovanom i Đedovićem - rekla je Ermina.
Oni su sad na drugim stranama, a Matora je postala dosta ozloglašena - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Itekako ima ljude koji su uz nju. Prvo porodicu, pa i prijatelje. Mi se nismo nje odrekli. Jedva čekam da Marko iznese te skrinšotove, jer ja nisam pljuvala ni Rešićku, niti Tamaru - kazala je Pašićeva.
Je l' prebacuješ krivicu na Rešićku - upitala je Dušica.
Htela je da nas sve namesti, jer je bolesna devojka. Teška patologija, jadna žena u koju se stalno kune. Imam dokaze za sve što ćete videti, neću da se iznose takve bljuvotine - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra mi je poslala danas poruku i rekla da nije znala za Mateu, kao ni Đedović. Saznala je nedelju dana pre Matorinog ulaska. Kaže došlo je do toga da sam ja režirala rijaliti - rekla je Dušica.
Ma daj, šuplje priče. Moj plan je bio da se svi sližu, pa da dam dokaze. Marko sklapa svoje kockice, zato sam htela da pokažem sve, da bi Jovana i on bili upućeni. Smatrala sam ga prijateljem - kazala je Ermina.
Šta ste Marko i ti govorili o Jovani - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo govoril, nervira me što se to priča. Jedva čekam da on izađe i vidi sve. Mene oni ne interesuju, živim u Austriji - rekla je Pašićeva.
Misliš li da je preterala? Šta bi joj rekla - pitala je Dušica.
Objasnila bih joj par stvari i pokazala dokaze - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tačno u Rešićkinoj poruci - pitala je Dušica.
Ništa, imam sve glasovne i poruke. Marko se isto malo pogubio. Rešička je dovela Mateu u Markov stan, dok on brani Matoru. To je procurilo i svi se pitaju odakle Rešićki ta hrabrost. Odatle su ljudi zaključili da je Marko znao za to. Trebalo je da me Matora sluša i da ne ulazi u to. Anitu krivim zbog veze sa Anđelom - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaju grupe koje ih podržavaju - rekla je Dušica.
Ma kakve grupe? Oni nisu ni skladan par, ovo je jeftina gluma. Nema ljubavi sa njegove strane, on je podmukao. Tipovao je Anitu - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.