AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi dala svoj sud o suočavanju Ermine Pašović sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem.

Ja sam njoj napomenula kada sam mislila da će ovakva situacija da se desi za Marka da će doći u konflikt, da ako sumnja što je i posle potvrdila, ja sam rekla Marku u hotelu da sve aludira na to, da će priča da se izvrće. Sve kreće od priče koju je Bojana iznela. Ti si rekla u pušionici da si slušala da je Matora govorila da je Marko umešan - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije te Bojana prozivala, ti si rekla to na reklamama - rekla je Bojana.
Ja sam rekla da ne želim da se dovodim u situaciju da biram, a ako moram da biram, zna se na kojoj sam strani - Marko Đedović...Ja sam ovde bila apsolutno uz nju krajnje ljudski i drugarski - rekla je Milena.
Ti si se ogradila i time što si rekla da si joj samo ti prijatelj, bacaš sumnju na Đedovića - urlala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne verujem nikome, u sve sumnjam, rekla sam i Lejdi da joj ne verujem - rekla je Matora.

Lepi Mića je dobio reč.

Meni je sada sve jasno. Uvek sam govorio Matoroj da joj prijatelji nisu bajni sa kojima se druži. Matora olako prihvata ljude za prijatelje, ima lažne prijatelje pogotovo sada. Šta mene boli ku**c ko Matoru namešta?! Zabole me ku**c. Meni je bitno ono što sam ja zagovarao, da je Anita priznala to šta je uradila, uzela odgovornost i ušla u vezu. Ovde se pokušalo svaliti na Anitu sve, od početka. Ako ti ja pokradem novac, a ti me zoveš za kumu, ti nisi normalna osoba. Ostavljaju mogućnost posle svega ovoga da verujem u sve i da je svadba urađena zbog marketinga. Matora vrlo dobro zna šta radi. Pitanje za Matoru je zašto je oženila devojku za koju je smatrala ku**etinom i zato sumnjam u sve - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On i Mikica u pabu su mi rekli da sam zaljubljena u nju - rekla je Matora.
A je**ga Matora, ti si demantovala, ti si vikala da to nije istina...Ja ovde pričam o prijateljstvima u kojima se svi snimaju. Čim ti snimaš i čuvaš ti si spreman da ga kad-tad zbog nekih stvari ukanališ. To ste vi koji ste opčinjeni društvenim mrežama. Da li imaš mu*a i čast da priznaš da si u vezi sa devojkom sa kojom spavaš i sve radiš? - rekao je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.