AKTUELNO

Nova drama trese Elitu!

U toku je debata, takmičari komentarišu da li je dobro pokazivati ranjivost u ljubavnim odnosima. Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić žestoko su se prepucavali, a ona mu je zamerila što nije pokušao da promeni njenu odluku da ode na abortus.

On ceo dan ide i tapše po dvorištu, on je sinoć mogao da dođe i da priča, da to spreči, a on se danas veseli i donsoi stvari. Ja sam tebe sad poklopila istinom -
Boli me k*rac i da je istina - poručio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njih dvoje Marko Đedović uključio je Maju Marinković u priču.

Majo, kako se pokazivala tvoja ranjivost? - upitao je Đedović.
Ovo što Janjuš priča je smešno, ovo je vid manipulacije. Ja njega znam bolje nego bilo ko. Ovo je spinovanje priče, jer se vraća kod žene, kad se donese malo love. Ja sam rekla sve što se tiče Janjuša. Janjuš se zaljubi, on je takvr prirode i verujem da on ima emociju prema njoj, ali je mnogo veći folirant. Pravi dete, a sa kojim parama da žive? Svi da idu kod Ene kući? Nema stan, nema posao i osnovne stvari - pričala je Maja.
Kako se ti osećaš kad vidiš ovu situaciju? - upitao je Đedović.
Ja nju razumem. Prošla sam mnogo gore, uz mene nije bio Janjuš koji mi je napravio dete nego Filip Car - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se foliraš ovde, bacila si ljagu na ovog momka - rekao je Janjuš.
Niko ne može da baci ljagu na mene - umešao se Stanislav.
Tako je, Stanko. Ovo me tek ne interesuje. Što se tiče Janjuša i mene ne interesuje me, emocije na postoji. On kaže da bi mogao da bude sa mnom za tri dana - rekka je Maja.
Takve ste devojke, ne poštujete sebe. Imala si momka sa kojim si mogla da funkconšeš, ali tebi takav ne valja - pričao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.