AKTUELNO

Muk u kući!

Nenad Aleksić Ša dobio je reč kako bi otkrila koji je njen najteži trenutak u životu, a koji u "Eliti".

U "Eliti" mi je sve od Nove godine, pa narednih šest meseci, situacije mnogo bolja, ali je bilo previše loših trenutaka. Nova godina je nekako početak svega lošeg što se desilo, sve ono što ste gledali, razne izjave...Najteži trenutak u životu je ta nemaština u detinjstvu, u jednom trenutku i napuštanje Beograda na godinu dana, kod babe i dede u selo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je dobila reč.

U životu je smrt moje bake, umrla je dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, bila mi je sve u životu, dosta vremena sam provodila sa njom...Ponekad se kajem što sam to izgubila, a sve sam imala (Bebica), a s neke strane mi je i drago kada vidim kako vređa moju porodicu. Ne znam da li je glumio da me je voleo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita Stanojlović dobila je reč.

Spominjanje deteta, majke, braće, pa čak i mene da sam loša majka, a sada svađe sa Anđelom, emotivno mi je jako teško...Najteže mi je palo kada sam saznala da sam trudna u petom mesecu, to mi je bio šok, nisam mogla nikako da prihvatim. Majka je prihvatila odmah, a u devetom mesecu su saznali braća, baba. Mama im je saopštila, nisu hteli da me ispituju, ali su ćutali jer su znali da mene to pogađa. Dečko je saznao dva dana posle porođaja, nisam ga ja zvala, sam je došao i prihvatio - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Macanović Bebica je dobio reč.

Najteži trenutak mi je posle razvoda kada su napustili stan i kada sam ostao sam. Nismo se slagali i bilo je najbolje da se razvedemo. A najteže ovde mi je bilo kada smo se svađali Teodora i ja i kada smo se vređali - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić