AKTUELNO

Predviđa njihov kraj!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditelj Milan Miliošević pročitao je naredno pitanje Mioni Jovanović.

Miona da li si najavila da ćeš se osvetiti Ša na debati, pa si se dodirnula sa Stanislavom na vratima? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam izjavila na Debati sam rekla i mnogo ranije, rekla sam da ću mu vratiti, to apsolutno nema veze sa Stanislavom - rekla je Miona.
Jel si prijavila Nenadu da te je dodirnuo Stanislav? - upitao je Milan.
Pa on je bio tu - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakva vrsta dodira, prođem i ja pored toliko dodira. Ne znam da li je trebala da mi kaže, ne doživljavam to kao namerno. Ako će se ona osvetiti umem i ja da uradim nešto bez da najavim - rekao je Ša.
Kažu gledaoci da si zbog svojih kompleksa uništio ono što se ona trudila da predstavi deset meseci tako - upitao je Milan.
Nije to istina, ali me jeste iskompleksirala reci reci pet puta i ja kažem na kraju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je to na prolazu, ja to ne smatram ništa vau. Verovatno se zbog prošlosti meri svaka situaacija. Ta priča da je sve super, a kad dođe crni sto onda druga ploča ide. Meni je to seljački i dečije - rekla je Maja.
Nije seljački nego dečiji - rekla je Miona.
Mislim da Miona samo priprema teren, na svaku njegovu grešku ona doda mašnu, šta god ona kaže napumpa priču. Mislim da samo sprema teren za baba Milicu kad je bude ugledala. Ja čim izađemo očekujem poziv da mi kaže Maki bio si sve u pravu - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Realnost je to da ti trebaš da odgovoriš na Markovu konstataciju, ali meni priča nešto za bivšu. Opet prebacuje priču - rekao je Ša.
Ona svaki dan trči za Đedovićem i gotivi ga, a on je pljuje i priča da voli bivšeg - rekao je Janjuš.
Te fore njihove ako to uradi, veruj mi da se neću smoriti, onda oni zaslužuju jedno drugo. Sve ovo što smo pričaki i radili mislim da pada u vodu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić