AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj i Marku Đedoviću.

Zar nije Rešićka ispravnija, koja je nagovorila Mateu da dođe u Elitu i kaže sve, a ne Ermina i Tamara - pročitao je Milan.
Tu će svako svakog uvlačiti, da bi izvukao svoje d*pe. Od mene neće pobeći, sve će se izneti. Mene zanima šta ima i Sandra da kaže. Ermina nije bila jasna za jedan delić priče, ali verujem joj. Bio sam šokiran i nisam verovao da je Sandra to uradila, ali kažu da postoje dokazi. Šta Sandra ima da pokaže, ne znam, dok se ne vidim s njom. Bolje što nije došla jer bih je oterao u tri p*čke materine. Za mene svakako nema pomilovanja ni za koga, ali sve ću čuti - rekao je Đedović.
Ja neću ni sa kim imati kontakt. Neću preći Rešićki preko poruka i time da manipuliše mojom porodicom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je izuzimala Tamaru iz dešavanja, ali to ne može. Tu su bile priče o rijalitiju i dešavanjima. Lejdi je rekla da je sve znala jer joj je Džuli rekla - rekao je Đedović.
Rekla sam da znam nešto drugo, ali neću to reći - dodala je Lejdi.
Rekla si da si znala za prepiske - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, pogrešno si razumeo. Samo je bila poenta da ne izgovaram Džuli - demantovala je Lejdi.
Ermina je rekla da Džuli nije znala, već Sreda, ta adminka. Ermina i Sreda su sve znale, a Lejdi i ja smo pričali o Džuli. Znači neko laže, tu se svako od svakog pere - kazao je Marko.
Tamara je mozak operacije, a Rešićka izvršitelj - kazao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković