AKTUELNO

Bukti rat!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje pročitao je Nenadu Aleksiću Ša.

Pitanje za Ša. Da li si napokon naučio da tikvice treba da budu tanje, a veš proširen - pročitao je Milan.
Volim sve da uradum, a ona da zamera. Ne kapiram poentu tih zamerki, ali ja to radim iz srca, j*biga. Ako joj više odgovara muškarac koji je napušava i kog boli k*rac, j*biga. Ja sebe neću da menjam - odgovorio je Ša.
Pitanje za Anitu. Kažeš da veruješ Anđelu, ali zašto ga i dalje teraš da se oseća loše, zbog svoje bespotrebne ljubomore - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prirodno sam ljubomorna, ali sad sam smanjila. Vidim koliko me poštuje i koliko ima poverenja. Nemam nijedan razlog za sumnju, ali takva sam. Trudiću se da izbacim to, kontrolišem se - odgovorila je Anita.
Pričala je ja njemu verujem, pa mi napravi scenu. To se sad mnogo smanjilo, iako ni tad nisam davao povoda. Nadam se da će se to smanjiti - rekao je Anđelo.
Stvarno mogu da primetim da se Anita promenila. Slagao buh kad bih rekao da je neartikulisana i bolesna, pogotovo što ima dečka koji je poželjan - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Aneli. Kako to da je Janjuš kriv - pročitao je Milan.
On želi da ja budem ljubomorna. Smatram da je dosta kriv, a ja sam davala sve od sebe. Nikad nisam bila takva. On je 80 posto krivac u našem odnosu - odgovorila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jadna, ne znam kakva si onda bila u lošem odnosu, ako ti je ovaj najbolji - rekao je Janjuš.
Mogao si da kažeš šta bi promenio na meni, ali nisi imao šta. Brukaš se i sramotiš. Dođi, dok još imaš kome - rekla je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković