AKTUELNO

Prekipelo im!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Naredno pitanje pročitao je Milici Veličković.

Opet pijanog Terzu ubacuješ u problem, Miljani bacaš stvari. Sama je rekla da će pokupiti prosutu vodu - pročitao je Milan.
Nisam čula da je to rekla. Terza je pukao jer je mislio da ja mogu da se prospem po podu. Čula sam da ona proziva mene i moje nerođeno dete, nije htela da stane i zato sam pokupila vodu njenim stvarima - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli su da ih nigde nema, pa su se meni nakačili. Psovala mi je i Željka i izgovarala svašta. Uvek sam ljubazna prema njoj, rekla sam da ću ja pokupiti tu vodu. Terza je vređao mene i moju porodicu. Više nije Mica trica, čestvorica, sad je Mica trudnica - rekla je Miljana.
Znam da nju stvari najviše bole. Ja nemam ništa s njihovom svađom, rekla sam Terzi da se ne svađa. Žena je bolesna. Svaka njena uvreda, idu stvari. Problem su Zola i Stefani jer ju je on odj*bao - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Psovala mi je nerođeno dete i zato sam bio izrevoltiran. S*re po tuš kabini, baca nam stvari. Zola te ne primećuje, nebitna si ove sezone. To te boli, ne zovu te na intervju - rekao je Terza.
Sa mnom raspravu nećete dobiti - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ološ, prljava si. Duša ti je prljava - kazao je Terza.
Pitanje za Aneli. Koji ti je sad cilj, da uhvatiš Janjuša na trudnoću, kao Alibabu - pročitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je to ironično pitanje jer ga nisam hvatala na trudnoću. Svesno smo napravili to dete. Ne znam što bih ih hvatala na bebu, kad su oni odlučili da je naprave - odgovorila je Aneli.
Ne mislim da me hvata na dete, ali mislm da njena ljubav nije bila usmerena na mene. Imao sam veću ljubav prema njoj, nego ona prema meni. Muči me to, ona je ozbiljan folirant. U ovom stanju gleda ko je kriv - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene vređaš svaku dan, budaletino. Ne možeš ni u oči da me gledaš - dobacila je Aneli.
I ja isto mislim, to joj nije cilj. Mislim da su i gledaoci inteligentni, pa se p*pišaju ovakvim pitanjem - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković