AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditejka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. U narednom video klipu Maja Marinković pokušava na sve načine da opet pridobije Stanislava Krofaka.

Jel si bacio oko na novu učesnicu, od koga si dobio masku? -pitala je Ivana.
Pa ja namerno malo nju peckam jer voli tako da me maltretira. Ona je meni smešna, sve vreme istu priču ponavljamo -rekao je Stanislav.
I da hoće da baci oko nema na koga, meni je zanimljivo kad ga tako zezam, i voli on kad sam malo tako ljubomorna. On je generalno jako ljubazan i kulturan, njega da je neko interesovao, mogao je da proba na više frontova. Evo da te pitam jel bi bio sa nekom ovde? -bila je direktna Maja.
Ne bi, ti si najlepša i najzgodnija, naravno da mi prija njen izgled samo ima kvrc u glavi -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da on ni sa kim neće biti do kraja ali ćemo mi itekako popričati kad izađemo napolje -rekla je Maja.
Ako se budemo videli napolju naravno da ćemo popiti piće. Za mene su i Miona i Maja kraj, budemo videli sve kad izađemo -rekao je Stanislav.
Ja sam sigurna da će on preći preko svega, kad se ja nekome jednom dogodim u životu to je kraj. Čula sam da radi nešto ispod pokrivača noću. Ja sam jako dobra osoba
Ma top, sve pohvale -dodao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja