AKTUELNO

Ne dozvoljava da ih gazi!

U toku su nominacije Odabranih učesnika. Matora je prva dobila reč, te je iskoristila priliku da upita Bebicu zbog čega je nominovao.

Ja sam htela samo da vidim sa Bebicom kakav problem ima sa mnom, jasno mi je da je to jer je dobar sa Anitom i Anđelom, ali ne znam zašto si me nominovao - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema veze sa Anitom i Anđelom. Nominovao sam te jer si rekla jeb*aću vam svima mater i nisi se ispravila. Ja sam se tu pronašao i dao sam sebi za pravo da te nominujem - rekao je Bebica.
Nominujem Anitu, ne znam u čemu je problem. Bilo bi licemerno da nominjem nekog drugog posle svega što se desilo. Nisam ovo iskoristila za pljuvanje - rekla je Matora.
Ajde ne se*i više, samo su ti oni krivi - rekao je Uroš.
Ne znam da li si im ti neki advokat. Jel mogu ja da završim? Sve ste videli u svađama i našim okršajima. Nemam potrebu da nekoga pljujem ili navodim bilo šta, osim što ću zamoliti Žanu da se oglasi jer je predsednica grada Budve i kaže da nije ništa namešteno venčanje. To nisam mogla da verujem i to je to, dragi gledaoci - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora ti si monstrum koji uhodi Anitu i Anđela, ne daš im da uživaju u ljubavi - rekao je Uroš.
Anđelo i Anita su bili sedam nedelja i nikada nisu nominovali Matoru, to govori da ih ona ne zanima. Ja navodim Janjuša monstruma koji sve radi da bi Aneli abortirala - rekla je Miljana

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić