AKTUELNO

Gori sve!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditelj je Milan Milošević. U narednom video klipu Ivan Marinković priča kako će Janjuš praviti Maju od blata pored Ahmićeve.

On ima pravo da tako misli, ima dobro mišljenje prema Maji i zato tako priča, Maja nije bila toliko ozbiljan odnos da bi se sad spominjala toliko -rekao je Janjuš.
Ovo ti je i njegovo mišljenje mogu ruku u vatru da stavim -rekla je Aneli.
Ovo je bilo pre nego što se Maja uključila u celu priču i da bi se svetila Janjušu, poslušala me je pa se uključila u celu priču, posle ovog klipa je ipak ušla u celu priču. O Aneli nikad nisam promenio mišljenje, još od kako sam ušao ovde i mislim da Janjuš deli mišljenje sa mnom. Na stranu šta mu je Maja radila, ona ga je tukla ali mislim da bi mu namestila 15 godina robije, ne mogu oni da sednu da dođu do teme gde će da žive -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da vidim da li će prebaciti sa računa pare i da kupi stan ćerkici, to me živo zanima ali naravno da to neće biti tako -rekla je Aneli.
Ja sam prešišao takve kao što si ti, ti si sedela u iznajmljenim kolima i slikala se za storije, ajde bre sponzorušo jedna, to što si žensko i što si trudna ne znači da si presveta -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja