AKTUELNO

Surovo!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović. Večeras je ugostila novinara Darka Tanasijevića ispred Pink.rs portala, Jocu Novinara ispred RED portala, kao i pripadnike Sedme sile. Naredno pitanje dobio je Uroš Stanić.

Uroše, šta misliš o svemu ovome - pitala je Ana.
Smatram da nije humano ovo što joj se dešava. Trudna je, ovo je bezosećajno što joj se radi. Njegovi poltroni je stalno napadaju. Janjuš je pokazao da uopšte nije muškarac, njegovo ponašanje je grozno. Zajedno su pravili to dete, tako da ako si već pravio bebu, onda budi odgovoran. Ona nije zaslužila to. Smatram da bi isto uradio kao i Maji, nego ovde ne može da bude tako surov. Kad se ustanovilo da je Aneli trudna, plakao sam od sreće. Mislio sam da će biti sve bolje i bolje, ali ovo je nehumano od njega. Savetovao bih ga da se trgne. Nemoj da je vređaš i omalovažavaš. On mora da shvati šta je uradio i ne razumem što bi se pravdao ženi jer je ušao u odnos. Definitivno sam na Anelinoj strani - rekao je Uroš.
Janjuš i ja smo u lošim odnosima već neki period. Meni je ovo potpuna katastrofa, evo dokle je došlo. Užano mi je i da bilo sa strane može njega da potpaljuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ga potpaljuje - pitala je Ana.
Ivan broj jedan, Bojana broj dva, koja je pokazala da mrzi majke i porodicu. Anđela takođe. Menu je ovo presmešno, naravno da osuđujem njegovo ponašanje - rekao je Anđelo.
Šta si se uzbudio - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Janjuš ne stoji iza Aneli - pitala je Ana.
Zato što je nestabilan i slab muškarac - rekao je Ranković.
Dok je bila sa mnom, niko nije smeo reč da joj kaže - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Branio si ženu, koja ti je podarila Krunu. Zašto tako ne štitiš i Aneli - pitala je Ana.
Žena me blati - rekao je Janjuš.
Je l' ja njemu govorim nešto - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković