AKTUELNO

Žestoko!

U toku je anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe. Prvi na redu da izlažu su Miljana Kulić, Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Na prvom mestu je Zola jer me je koristio za novac, tri puta sam abortirala zbog njega, šta da radim kad sam bila emotivna nestabilna, drugi je Janjuš jer isto to radi kao i Zola, ne poštuje Aneli koja je trudna i treće mesto je Matora koja je iskoristila Anitu za brak kako bi bila prva u Srbiji sa gej brakom, pakosno jedno malo stvorenje puno kompleksa, čuli smo priče da je podvodila devojke sa kojima je bila u vezi i da je makro, moj subjektivni osećaj je da si spremna na sve radi cilja -rekla je Miljana.
Loša stvar kao i mnoge druge, ja ne odstupam od svega onog kad je neko loš da tu i ostane. Prva osoba je Matora jer je bila koristoljubiva prema Anita još i prošle sezone, tad se ponašala sa njom kao da je krpa, ove sezone je jako koristoljubiva bila kad je koristila Ivana za svoje ciljeve, takođe kad je ćutala i nije demantovala ljude, kad joj ide u korist ona ćuti, pokušava na svaki mogući način da baci ljagu na nas -rekao je Anđelo.
Ja sam te koristila da mi budeš potrčko i nosiš stvari, za to si mi bio dobar eto -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba je Anđela koja je koristila svoje roditelje zarad rijaltija, svojim govorom ispod pokrivača je manipulisana od strane bojane i treće mesto je Ivan Marinković koji je koristio Miljanu kako bi ostao u rijalitiju -dodao je Anđelo.
Kad sam ja u pitanju ovde se sve veruje, Anđelo jako dobro manipuliše sa ljudima, ne smatram da je koristoljubiv osim što koristi neke ljude ovde sa kojima ne bi proveo pet minuta ovde da nisu poltroni. Pokušava da me posvađa sa ljudima, ja kažem da može da se tuži i tačka gledišta i sve, da se priča da sam ja makro to neće moći. Neka Žana nastavi da brani Miljanu i Uroša koji mene najgore vređaju a predstavlja mi se prijateljem ovde -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja