AKTUELNO

Zanimljivo!

U toku je anketa. Ukućani biraju najkoristoljubivije osobe. Sledeći na redu da izlažu su Marko Janjušević Janjuš, Milena Kačavenda i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebala si da dođeš i da mi kažeš situacija je takva i takva i da treba da se promeni nešto što ti smeta -rekla je Kačavenda.
Ja jesam došla i rekla sam ti da treba ovo sve da rešimo napolju i da se opvde prekine komunikacija. Vi ste svi ispali nefer prema meni, i prodali ste me -rekla je Matora.
Ti sada nisi fer, ja sam tebi govorila da ćutiš uvek nakon emisija i govorila sam uvek sve za tvoje dobro a ti nikad nisi htela da se promeniš. Evo tri koristoljubive osobe neka budu Matora jer se ogrešila o mene, zatim Ivan jer smatram da si me iskoristio kad sam ti išao niz dlaku i treći je Janjuš -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je čovek koji koristi da dodiruje devojke a to je Majčica, broj dva je Danka koja je koristila vreme da mi pomogne u rehabu. Sad ću pročitati jedno pismo: Poštovani sude i gledaoci, više se obraćam ljudima koji gledaju atak na mene i pokušavaju da mi ubace reč u usta, pokušavaju da me obogalje svojim stavom i blate moj ugled, s tim vam se obaveštavam da svi oni mogu samo da mi popuše ku*ac -rekao je Janjuš.
Janjup je broj jedan koji seje decu pa ih onda šutne, svi znaju koliko je koristoljubiv i gleda materijalnu stranu, uvek gleda ko je prva tema i na koga će da se nakače. Broj dva je Uroš koji je koristio ljude u prijateljstvu u trenutcima kad si se posvađao sa Aneli si bio dobar sa mnom i na trećem mestu Miona koja me je izdala u prethodnom rijalitiju, koristiš i Ša da sprema tikvice i onda ga ne poštuješ -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja