AKTUELNO

Haos u Beloj kući ne prestaje!

U emisiji "Nominacije" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Milici Veličković, kako bi prokomentarisala Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Ja ću da počem od konja, prljava, odvratna, štrokava, monstrum. Ona je jedina osoba koja je meni pevala pesme za oca - rekla je Milica.
Ja ti želim svu sreću, trudnica, neću ništa da ti odgovaram. Patetika, zakačili ste se za Aneli i mene jer ste shvatili da vas nigde nema - dodala je Miljana.
Ona je neko ko krade, ukrala mi je večeru koju dobijam ovde dok sam trudna. Ti i ovi što te brane ste isti nivo - pričala je Veličkovićeva.
Ti mene pominješ indirektno. Nemoj da gledaš u mene, pričaj o sebi ko si i šta si. Ti mene stalno provlačiš - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije darežljiva, ona je ološ, raspada, ništa gore od nje nisam videla u životu. Zola ako se pomiri sa njom je totalna budaletina. Što se tiče Zole upiznala sam ga pre dve godine, znam da je istina šta priča Zola za Slađu iz Jagodine. Jedna moja drugarica je njega smarala, on je nju odbio zbog Slađe iz Jagodine. Kad si ušao tvoje učešće mi se nije svidelo, delovalo mi je kao da neke stvari radiš na silu. Imam baš lepo mišljenje o Zoli, ali ne smem da ga hvalim. Vidim da se Zoli dopada Stefani, pa ću njega da ostavim da ostvari svoju ljubav sa Stefani - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.