AKTUELNO

Urnisali Miksi!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Stanislav Krofak došao je na red.

Miljana i ja imamo korektan odnos, nijednom se nismo svađali. Jedino mi smeta što se meša u moje odnose. Mislim sve najbolje o njoj, ništa joj ne zameram.
Zola je baš dobar dečko, odmah smo počeli da pričamo. Dobar je i družićemo se i napolju.
Kakvi su ti kao par?

Foto: TV Pink Printscreen

Lep par. Sa Zolom provodim više vremena, ostaviću njega, poslaću Miljanu.
Zola je dobar, podržavam te. Znam kakve p*čke šetaš napolju, izdrži još malo. Podržavam odnos sa Stefani. Ne trebaju ti ove budaletine napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Borislav Terzić Terza sledeći nominuje.

Nikad je neću spominjati i vređati, ali nemoj da pominje ono što me najviše boli. Milicu ne diraj, mene psuj koliko hoćeš.
Ne psujem te, ti si meni vređao Željka.
Ne vređam, ne borim se za plasmane. Hoću da izađemo i da bude sve normalno. Borim se i za nju i za dete. O Zoli sve najbolje, to je moj brat. Biće mi kum. Rekao sam mu da je odnos sa Miljanom bolestan, oboje su krivi. Šaljem Miljanu, ostavljam Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana Pavlović iznela je svoje mišljenje.

Zola nije onakav kakvim ga Miljana predstavlja. Druželjubiv je i mnogo lenj. Primetila sam da nema ljubavi sa Miljanom, već da su oboje takmičarski nastrojeni. Dobro ju je iskoristio, a ona ne ume da voli. Nikad tu nije ni bilo ljubavi. Vidim da mu se Stefani jako svidela. Videlo se neko obostrano dopadanje. Podržavam njih dvoje.
Miljana i ja smo imale dobar odnos, bila je iskrena prema meni. Jako je pokvarena, zla i poremećena osoba. Znam da je njen animozitet nastao kad je Žana meni prenela jednu informaciju o njenom odnosu sa Ivanom. Ne može da prihvati moje mišljenje jer pričam istinu o njoj. Poslaću Miljanu, ostavljam Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković