AKTUELNO

Slomila se na njegove reči!

U toku su "Nominacije" takmičari "Elite" biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Luki Majčici.

Miljana je okej prema meni, ne zanima me kakva je sa drugima. Ne volim kad vređaš. Prema meni je jako darežljiva, ja je uvek izmasiram, ona mi da cigarete ili ručak. Što se tiče Zolandera sa njim sam vrhunski otkako je došao i nemamo problema. Ja ću da ostavim Zolu - rekao je Majčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni nisu nikakav par, oni su dva neorijatelja. Miljana menja na 15 minuta šta misli, jako je zbunjujuće. Ona je posebna u drugačija. Tvoj život posvećen rijalitiju pravi verovatno da se snalaziš u institucijama zatvorenog tipa. Ona se meni dva puta dopala, drugi put mi se dopala kad sam je video u dvorištu jer sam je video s leđa i nisam je prepoznao. Ja se ne kajem ni zbog čega, uvek ću da tvrdim isto šta god da mislite. Mislio sam da ću dobiti više vremena, ne bih li ti se dopao. Neću nikad da te zaboravim, to je sigurno.
Miljana, što plačeš? - upitala je Ivana Šopić.
Zato što nisam mogča da se prepustim. Ja sam se zaljubila kad sam došla, ali sam bila polupana i mislim da nisam ispala fer prema ovom dečku. On meni nikad ružnu reč nije rekao, žao mi je što se završilo tako. On se vodi tuđim mišljenjem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo ni u dobrim, ni u lošem odnosu. Bojana i da misli nešto loše, ona se stvarno ne meša. Ja sam sa njom ušao u odnos da mi bude bolje, ali izdešavalo se šta mi se izdešavalo, ujeo sam se za jezik da joj ne bih vratio istom merom. Ne želim da te rastužim. Promenljiva si jako, to niko ne može da prati, pa ne mogu ni ja. Mnogo mi znači ovo što si rekla da si bila polupana i da te nisam uvredio - govorio je Darjan.
Ušla sam u odnos sa njim, ne kajem se. Ja sam kriva jer sam volela Zolu - priznala je Kulićeva.
Zola mi je jako simpatičan, on je dobar dečko. Jako je harizmatičan. On ovde ne dolazi do izražaja zbog Miljane Kulić. Ja ću da sačuvam Zolu, jer sam sa njim u dobrim odnosima, a sa Miljanom nisam u okej odnosima - nastavio je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.