AKTUELNO

Burno do samog kraja!

U toku je emisija ''Nominacije'', a voditeljka je Ivana Šopić. Učesnici biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Lejdi Di dobila je reč.

Smatram da je Miljana jako loša osoba, videla sam svojim očima kad je provocirala Milicu. Bila je jako morbidna, odvratna osoba. Mislila sam da možemo normalno da funkcionišemo, ali preteruje. Ne mogu da verujem da dozvoljava sebi da se toliko ponižava.
Zola je jako kvalitetna osoba i duhovit je. Jako korektan dečko, ali ne sviđa mi se tvoje ponašanje prema Miljani. Smatram da zaslužuješ mnogo bolju osobu od nje. Šaljem Miljanu, ostaviću Zolu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Gačić izneo je svoje mišljenje.

Miljana mi je psovala decu i prešao sam joj preko toga. Kad je vređala Milicu, prestao sam da komuniciram s njom. Zola mi je kuč, car i legenda. Non-stop me Stefani davi o njemu, ja to podržavam. Moja preporuka je da sačekate dok ne izađete. Ostavljam Zolu, šaljem Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Ilić sledeća je dobila reč.

Miljana je smrad, smeće, opsesija, morbidna. Ima opsesiju muškarcima, verovatno zbog seksualnih potreba. Poptuno je izgubljena i bolesna. Tako se ponaša i napolju verovatno. Naskakala je na Darjana, kad mu je umro otac. Samoživi bolesnik, ne zanima je ni porodica. Opsesivna gadura, nadam se da je nikad više neću videti.
Zola je odličan momak, pozitivan. Sve najbolje mislim o njemu. Ostavljam Zolu, šaljem Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Đedović poslednji je rekao svoje mišljenje.

Rekao sam da su mi Miljana i Zola najzanimljiviji par, to su bili razlozi za nominaciju. Svađao sam se sa Miljanom, ali niko nije čuo jao teško meni, večeras sam to čuo od mnogih ljudi. Vrlo dobro znamo šta može da se dobije od Miljane u svađi. Većina ljudi koja je zamerila nešto Miljani, rekli su da je luda. Kako vas onda povređuju reči lude žene?
Sa Miljanom sam imao više rasprava, sa Zolom nijednu. Nikad mi nije vratio nijednu reč, prijatan je. Ostaviću Zolu, šaljem Miljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković