AKTUELNO

Samopouzdano!

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Nenad Aleksić Ša. On je progovorio o svom sukobu sa Stanislavom Krofakom, smatra da su mu popustili nervi, te se dotakao toga da smatra kako ukućani priželjkuju Mionin i njegov pad. Plaši se izlaska iz rijalitija zbog toga što bi Miona možda mogla da promeni ploču i da završi sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, kako si i kakvo je stanje u Beloj kući -pitao je Darko.
Vidim da ljudi lude i da ih zanima plasman, meni i Mioni je super a oni neka rade šta hoće -rekao je Ša.
Kakav je ono sukob sa Stanislavom? -pitao je Darko.
Ja sam mislio da će to proći lagano ali je on skočio, video sam da je krenuo pa je stao, ja sam prišao namerno da mi kaže šta ima i neočekivano je krenuo na mene. Vidim da je povučeniji dosta i da ima neki problem. On je rekao Matoroj da sam ja ime i da imam dobre reklame a ovamo priča da sam propao, ja ih samo podsetim da znaju ko sam i da ne znam ko su oni. Nisam očekivao i ne znam zašto je prebacio. Toliko svi pokušavaju da nas razdvoje, pa to nismo uradili, mnogi to priželjuju i dalje, mi smo očekivali i od samog starta da će se to desiti -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mu u jednom trenutku čak i rekao da ti je pun kofer svega i da mu više nećeš ćutati? -pitao je Darko.
On na svaku vrstu poraza reaguje burno, mislim da je hteo da je vrati na početku ali nije uspeo i nervira me njegove promene ponašanja, želi da izađe kao pobednik i imao je tu jednu teoriju, nije se to ostvarilo. Ja ne znam kako je on meni zapušio usta, njemu je problem što sam ja sa njegovom bivšom i što nećemo raskinuti. Ja sam mu rekao jači jesi, luđi nisi, nemoj frajeru da mi se zalećeš -dodao je Ša.
Što si se uzvrteo kad je došao Milan i rekao pakujte se svi? -pitao je Darko.
Iskreno po prvi put osećam neki nemir i strah kad izađem napolju, navikao sam da me gledaju kao kretena na društvenim mrežama ali sam toliko truda uložio u Mionu da bi mi rekla nešto znaš jao kao. I onda ako se razdvojimo šta će biti, svašta mi prolazi kroz glavu. Ja ne mogu njoj da objasnim kad zavolim nekoga da je to gotovo i da se ne vraćam na staro -rekao je Ša.
Kako komentarišeš objavu Mionine majke da ne treba nedovršene muškarce da oblikuje?
Mene su moji lepo odgojili, presposobni i ja i moj brat, moji neka daju odgovor na to, ja nisam nikada majci bio ispod suknje, oni su od mene napravili presposobnog muškarca. Samo ću reći sramna izjava -dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja