AKTUELNO

Sasuli im u lice svoje iskreno mišljenje!

Veliki šef danas je zadao takmičarima "Elite" da biraju tri najbezosećajnije osobe. Ovonedeljni vođa Milica Veličković dala je reč Aniti Stanojlović.

Bezosećajni ste svi koji vređate Aneli, pa i da je najgora, žena je trudna. Janjuš na prvom mestu, kako se ponaša prema ženi koja nosi njegovo dete. On dozvoljava svima da je vređaju i linčuju, to je katastrofa. Terza je pravi muškarac, tako se ponaša muškarac koji čeka dete. Broj dva je Matora, ona je ove sezone mnogo gora jer koristi moju majku, dete, babu... Uvukla je prijatelje i gleda samo svoju g*zicu. Ona ne razmišlja ni o svojim roditeljima. Treće mesto je Anđela koja je dobila poruku da joj je baba bila na aparatima, a brat da ne ide u školu, ali je najviše navodim zbog toga što mi je rekla da će dete da mi završi u bolnici - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Anita glasao je i Anđelo Ranković.

Ivan Marinković, šta reći kad je bezosećajan kad su njegova deca u pitanju i majke njegove dece. On je ovde izgovarao svašta i Miljani, pričao je svašta i za Gocu. Pokazao je svojim delima kako se ponaša i šta radi. Gde ide Marinković ide i "Buđolina". Ja ću da navedem i Anđelu, neću Bojanu, jer je Anđela devojka koja je pokazala koliko je bezosećajna i ima odsustvo empatije. Ona dobije poruki od brata, plače, a posle četiri sata je u krevetu sa Bojanom. Njih dve su u paketu. Treće mesto je Matora, bila je bezosećajna prema svojim devojkama. Matoroj je bilo bitnije da zadovolji svoje nagone i ispuni svoj ego i izleči komplekse, a i da se dokaže i pokaže kao velika zavodnica. Ona je tražila Ša da je ošiša mašinicom od Stanislava koji se pre dva dana zaleteo na njega, a sa njim trenira i kuva mu ručak - govorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.