AKTUELNO

Iskrena do koske!

Voditeljka Dušica Jakovljević nastavila je razgovor sa Sandrom Rešić o celokupnoj situaciji između Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Matee Car.

Marko je govorio o tome da on ima svaki razgovor koji vodi ili poruku koju dobije ima skrinšot, je l' to istina - pitala je Dušica.
To je istina, jer je Marko Đedović davno naučio da ne veruje ljudima. Ako je istina da ima sve naše skrinšotove, nemam problem s tim... Ja sam jednu izdvojila prepisku od Jully, objavila je na svom profilu: "Šta sada napadate devojku, Lejdi Di je videla sve prepiske", nije rekla da je znala samo za prepiske, nego da je videla prepiske. Ja uopšte ne znam zašto ta žena Jully mene mrzi toliko, probala sam da nađem neki smisao - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si videla nekada tu ženu - pitala je voditeljka.
Nikada uživo, imala je svoju sliku na tiktoku, ne znam kako ona fizički izgleda. Ja saznajem kako Jully izgleda kada je meni Matea rekla da je poznaje par meseci, a onda sam videla da je bila u jednom tiktok lajvu. Čula sam da je bila pre jako dobar komentator i da je objektivno vodila taj profil... Neke prepiske ne smem da objavljujem, inkriminišu neke druge ljude koji nisu vezane za rijaliti. Ja sam dve nedelje posmatrala, prvo mi je bilo horor film, onda sam mislila da je neka šala, a onda: "Čekaj bre, možda je ovo neka sekta", da iz neke mržnje prema meni i Đedoviću tako, ja sam mislila da su u ovoj zavrzlami Jully i Matea... A Ana Spasojević, kod koje je Matea bila u Jagodini, Matea koja meni u prepiskama kaže: "Ja sam lično dala zeleno svetlo Ani Spasojević da pusti prepiske", ja shvatam: "Au, druže" - rekla je Sandra.
Zašto ljudi kada čuju tvoj glas i ono što im govoriš u glasovnim porukama i kada ti kažeš: "Ovo neće ići dalje od ovog razgovora" - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vrlo brzo nakon Mateinog dolaska, suočavanja i sve ostalo, vrlo brzo saznajem da ona mene snima i skrinšotujem i od tog momenta ti pričam sve ono što želiš da čuješ. Ja snimam i skrinšotujem sve od tada da se ne bi izbrisalo, pričala sam joj da pokida emisiju. Moji advokati pomno prate šta postavljate i sve se taloži. Tražiću novčanu kaznu, a za bilo koju tužbu koju budem dobila, a dobiću ih, sve pare koje budem dobila biće raspodeljene deci na "3030". Meni je i dalje ovo toliko smešno, pa ljudima izgledam polupano - rekla je Sandra.
Kako si provalila da te snima - pitala je Dušica.
Ne otkrivam ja moje izvore, ali samo da kažem Matei, mnoge ljude kojima veruješ, bolje bi bilo da ne veruješ, čak sam ti i rekla da mi ne veruješ, upozorila sam te - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić