AKTUELNO

Šok!

Jovana Tomić Matora sela je u dvorište sa Bojanom Pavlović, te je tom prilikom oplela po Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Anđelo priča umesto nje, naravno da ću da se svađam s njim
Zato što je ona nestabilna, ona je bolesnica. Čim nije po njenom, sve si videla. Mnogo je teže dokazati istinu, nego laž, laž mora da bude jača od istine - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je da sam lagala za susret kod rolo vrata, što bih lagala takvu stvar, kaže da nije manipulisala, da to nije poslala glasovnu poruku. Ja sada, ako me pitaš, ne verujem. Meni niko nije preči od Hranislava i Anke i Dunje, ne lažem kada kažem, nikome ne verujem - rekla je Matora.
Imaš pravo posle svega što ti se desilo, je l' si normalna?! Nervira me što povezuju sa emocijom - rekla je Bojana.
Ma kakve emocije, na meni se vidi kada imam emocije. Teram svoju istinu i pravdu do kraja, ganjaću se s njima do kraja i u "Narod pita". Ali ovo za Lejdi, druže...Rekla mi je da ima prepiske - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da trčiš pred rudu, nešto mi se tu ne uklapa. Lejdi koliko poznajem, realno priča stvari i nikada nije imala nešto za zavrzlame, tako da nisam sigurna da je to tako - rekla je Bojana.
Ja ne mogu posle ovoga da pričam s njom, boli me ku**c šta će ko da misli, ne verujem joj. Kao što sam otpisala mnoge ljude, mogu i nju - rekla je Matora.
Ako neko ima loše međuljudske odnose u porodici nisi ti kriva, krivi su oni. Ne može da ti se nameće to što je neko pljuvao svoju majku na televiziji, Anita je to radila - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić