AKTUELNO

Haos!

Voditelj Milan Milošević nastavio je razgovor sa Markom Janjuševićem Janjušem o odnosu sa Aneli Ahmić, koja je trudna, tj. koja nosi njegovo dete.

Kako je moguće kada je vaš odnos trebao da procveta - rekao je Milan.
Generalno je isti odnos, čak je i gori. Ne zanima me osoba, ovo što mi je napravila poslednjih 10 dana je kataklizma - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ti i Ena - rekla je Aneli.
Naravno...Ona će mene morati da zove, mora da me zove kada treba nešto - rekao je Janjuš.
Ti umesto da kažeš da te zanima da šta će biti sa detetom, ne, on govori: "Ja ću vam pokazati šta se ovde dešava". Treba ženi da pokažeš šta je - rekla je Aneli.
Lično sa njom ne bih imao dete, nikada, kada sam video šta se dešava, video sam i ranije koliko je sati, ali sam pokušavao da sve to ispravim, nije moglo, ali je došlo ono pravo šta sam mislio. Sa mnom si pokušavala da radiš sve ovo, neće ti proći - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si za mene najgori...On i Zola su bili ispred rehaba, najnormalnije sam jela sve je bilo najnormalnije, ja sam došla ovde da nominujem i on govori: "Je**ću ti majku" - rekla je Ahmićeva.
Asmin je sve u pravu, ne zna se ko je gori, ti ili sestra...Da li si rekla da te ne zanimam - rekao je Janjuš.
Da, kako ćeš da me zanimaš, pokazao si se na najgori mogući način, podržavaš ljude da me psuju...Za tebe je moja sestra svet izmislila, ti si ljiga...Naravno da spominjem tvoju ženu kada ste sve uradili u dogovoru - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš za to dobiti tužbu - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić