AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi kako bi progovorila o odnosu Janjuša i Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlika između situacije sa Majom i Aneli je jedino što je Maja bila napolju. Čovek je navodi na to da abortira to bi bila njegova želja. Omanulo mu se. Nju mogu da razumem kao ženu što je tražila pilule protiv trudnoće. Svi ovi smradovi izađoše na videlo. Čula sam da je komentarisao što sam stala na ženu trudnica. Ja to radim naravno kao žena glumica i da skupljam poene kod naroda. Ovo je folirant, on se zakačio za nju i pravi je budaletinom. On mrsi mu*a, ovo je jedan smrad uz kog sam ja bila devet meseci. Jedva čekam da izađem napolje da vidim da li je pisao drugim devojkama da idu na večeru nakon što su mu saučešće izjavile - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

On je posle testa otišao u rehab, ležao je celu noć. Ja sam rekla Zoli da ide kod njega i da mu kaže da možemo da uspemo, da ćemo zarađivati. Meni niko ne može da kaže da da ja nisam htela - rekla je Aneli.
Moramo da se podsetimo da je Janjuš uneo Enine gaće u rijaltii. On se zakačio na priču, proklizao mu jedan sper*ić, mirio se u određenim trenutcima. On je mislio da ću ja da mu duvam u bulju, ne pada mi napamet. Ova konjina raspala koji mora da se pravda Osmanskom carstvu - rekla je Milena.
Gačić je preneo informaciju Maji da je Ena tužila Aneli - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

I treba - rekao je Janjuš.
Ti njoj malopre govoriš da će ona trebati da zove, ti si jedan smrad, jedno go*no i jedna pi*ka od čoveka. Danas kaže da će on svom detetu da nadoknadi kada izađe, pa godine ne možeš - rekla je Milena.
Ja jedva čekam kad izađem odavde da snimim stori sa Krunom u Diznilendu pa da vide ko je loš tata - rekao je Janjuš.
Šta ti kažeš na to što me je tužila Ena? - upitala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

I treba - rekao je JAnjuš.
Pozdrav za taštu, jedva čekam da je vidim na sudu dal je lepa Ena - rekla je Aneli.
Kakvu si ti odluku donela? - upitao je Milan.
Nije bitno, razmišljam još uvek. Tebe to ne zanima i neće te zanimati - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić