AKTUELNO

Misli da neće smeti na ulicu da izađe od sramote!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići kako bi progovorio o odnosu Janjuša Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo dvoje se ne mogu očima gledati. Da li će Aneli roditi dete ili ne to je na njima. Meni je ovo katastrofa. Ovde se čeka samo da neko napravi prvi potez da bi se taj drugi složio sa tim. Aneli nije lako, ako rodi dete bez oca biće joj jako teško. Ona će da rodi dete, sa prvim sa kojim ima dete je užasnim odnosima. Šta njih dvoje imaju? Ništa - rekao je Mića.
Ja podržavam abortus, a ne da izdržava sama ceo život dete - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde ne vidim poverenje kod jedne žene da veruje u budućnost njih dvoje i da mu rodi dete. Daj Bože da me demantuju i da bude sve drugačije. Ovde se neki učesnici bore da Aneli uradi nešto što Janjušu odgovara. Janjuš je čovek od 40 godina koji je pričao da najviše na svetu voli Aneli, hteo da diže helikoptere. Šta se to promenilo? On ovde pokušava da obrne stvari i dokaže kako smo nas 12 protiv njega. Vi odlučujete o sebi, Janjuše ti sam sve radiš i sam sebi određuješ. Čudi me jedna stvar, ti sedam godina pričaš sve najlepše o svojoj bivšoj ženi, a ovde si je prevario, radio neke stvari, pravio dete drugoj ženi. Stoji da je ona moralna žena, ali ti si moralni odron - rekao je Mića.
Žena kakva god da je nije zaslužila da je vara i da joj radi ovakve stvari, jedino ako u dogovoru rade ove stvari - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš na anketama ispljuje sav narod, a sada ustane i cvili ovde - rekao je Mića.
Ti si došao mene ovde idemo pričati, izvređaš mi sestru, mamu, pa kao da pričamo. Ti si jako lukav, bezobrazan i namazan. Uzrujavaš me jako, zgazio bi me da možeš - rekla je Aneli.
Smešna si - rekao je Janjuš,.
Kako ćeš mirno izaći na ulicu posle ovoga - rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: Nevena Panić