AKTUELNO

Ipak mu je žao!

Voditelj Darko Tanasijević dao je reč Žani Omnii koja je otkrila da li se ogrešila, ali i o koga.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana o koga si se ti ogrešila? - upitao je Darko.

Ja se ogrešila nisam ni o koga, aposlutno - rekla je Žana

Zola od koga si se ti ogrešio? - upitao je Darko.

Najviše o mama Bosu, mislim da nisam proveo vremena sa njom onoliko koliko sam trebao. Nisam joj priuštio dovoljno stvari koliko sam trebao. Naneo sam joj dosta bola, gledala me u nekim situacijama, a nije trebala. Mislim da se najviše osoba može ogrešiti o roditelja - rekao je Zola.

Da li se kaješ? - upitao je Darko.

Džabe bilo kakva priča, samo dela - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo da li si se ti ogrešila? - upitao je Darko.

Generalno nikada nisam grešila, više su se o mene ogrešili. Ja sam se ogrešila o baku koja je preminula prošle godine kada sam bila u Zadruzi, nisam se pozdravila sa njom i to sebi neću nikada oprostiti. Išla sam naravno na groblje posle - rekla je Slađa.

O koga si se ogrešila u Eliti? - upitao je Darko.

Mogu da kažem da sam se ogrešila o Mionu, ali i o Žanu. Rekla mi je da je čula da je Maja nešto pričala, a ja u to nisam verovala. Izvinjavam se ovom prilikom. Kajem se i žao mi je - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane o koga si se ti ogrešio u životu - upitao je Darko.

Ogrešio sam se o mnogo ljudi, ali najveća greška u mom životu je što nisam viđao Željka četiri godine i to će me pratiti ceo život i njega i mene. Dozvolio sam sebi da mi na prvom mestu budu neke nebitne stvari, kada izađem iz izlaska iz Elite posvetiću se tome, ali situacija će biti još gora nego prošle godine - rekao je Ivan.

O koga si se ogrešio u Eliti? - upitao je Darko.

Ja ću reći Matora. Mislim da sam se najviše ogrešio o nju, potpuno sam na njenoj strani kada je ova tema u pitanju, ali mislim da je učinjena jedna velika nepravda kada je rijaliti u pitanju - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P