AKTUELNO

Zahuktava se!

U toku emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj je Milan Milošević. Sledeće pitanje pročitao je Jovani Tomić Matoroj.

Da li možeš da jednom preneseš kako je rečeno, a ne kako ti odgovara? Nakon razgovora sa Rešićkom rekla si da Anita nije tipovana, a ona je rekla da jeste - pročitao je Milan.

Rekla je to preko obezbeđenja, razumela sam da je rekla da nije tipovana. Ja sam tako čula i ne vidim šta je problem. Ne znam od koga je tipovana, od mene nije. Sama je ušla u dopisivanje sa Mateom jer je želela - osgovorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek okreće stvari kako njoj odgovara. Verujem u ono što je rekla majka, videću napolju dokaze. Nisam tipovana, ali iskorišćena. Ona veruje u ono što njoj odgovara - rekla je Anita.

Ti si lažovčina i pokušavaš da nas poniziš. Kako te nije sramota? Svojim lažima truješ, vređaš i ponižavaš. Što nisi došla posle suočavanja sa Rešićkom i rekla ja sam tako razumela? Već dva dana pričaš isto. Konstruiše priče kako njoj odgovara - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Glavni organizator ispada Matora, i za rijaliti i za svadbu. Ako se uverim u to j*baću joj mater napolju. Ako je tačno to što pričaju, onda i oni znaju neke stvari - ubacio se Ivan.

Mene boli više k*rac za sve vas. Jako mi je žao što nisam znao neke stvari - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je prvo bila optužena da je ona tipovala Matoru, na kraju dolazimo do toga da je Anita bila tipovana. Ne znam od koga, to ćemo videti. Smatram da je nešto znala - kazao je Anđelo.

I dalje stojim iza toga da je Anita bila sa mnom iz koristi - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Iva Stanković