AKTUELNO

Njihova saga se nastavlja!

Voditelj Milan Milošević pročitao je konstataciju gledaoca Marku Janjuševiću Janjušu.

Janjuše, drži se legendo, sve one se izvlače na tako nekoga uvek - glasila je konstatacija.

- Gde ste ljudi, samo se radujete mojim negativnim pitanjima?! - rekao je Janjuš.

- On je skidao ovde šorc i pokazivao du*e gledaocima kada to nije odgovarao, a kada mu odgovara pita: "Gde smo mi" - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi se izvlače, ja sam najgori u jednom trenutku, ne valjam nikome, ali su bile toliko ludo zaljubljene u mene. Isto, slažem se, ali ja prvi ne diram - rekao je Janjuš.

- Ti si se žalio na negativna pitanja, ti lično - rekla je Milena.

- Ja ću se ovoga puta zahvaliti, hvala mu što mi je pružio podršku - rekao je Janjuš.

- Ja sam odgovarala na pozitivna i na negativna pitanja, nisam du*e pokazivala i nisam se bunila - rekla je Kačavenda.

- Ja mislim da je to jako ružno, taj komentar, zato što je Janjuš svesno pravio bebu, kao i Aneli. Meni je Janjuš pričao da ću dobiti brata, pokazivao mi je na Anelin stomak mnogo puta. Nije dete, nije klinac, već je zreo muškarac koji ima porodicu iza sebe. Kakva god da je ona, svesno je u nju zavr**vao, ne moraju da budu zajedno, da budu u vezi ili šemi, ali treba da bude uz nju jer je trudna i nosi njegovo dete. Ne razumem na šta se Aneli izvlači - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja verujem da postoje gledaoci koji vide to na taj način i pružili Janjušu podršku, za mene su to gledaoci, a ne ovi koji postave razna pitanja. Verujem da određeni deo gledališta vide u njoj foliranta, kao što verujem i onim drugima, nisu kosmička energija - rekao je Marko.

- Ja ću samo kratko reći, on je sada rekao: "Prvo jutro da ću zaspati miran", to znači da mu nije bitno što sam trudna i da mu nije bitno da izgladi odnos i da se vodi pitanjima gledalaca. Sasvim je normalno da mne neko osuđuje i njega, mene hvale i njega - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok si ti mesio kiflice kres kombinaciji Milici, Aneli je plakala sve vreme, dok si je vređao, ona se nadala da će se promeniti, a nije, nažalost - glasila je konstatacija.

- Ja nisam mesio Milici kiflice. Došao je čovek i rekao da ima neko meso, ja nisam imao ništa, napravio sebi, pola njima dao, bila je sa jednim čovek kog ja poznajem. Niti je branim niti bilo šta u njihovoj svađi ja imam, nemam nikave veze, oni se svađaju bez mene. Ona je plakala, naravno, a je l' zna ona kada ja plačem?! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam ja kriva, mene je mama pitala, verovatno me je žena htela skloniti od tebe - rekla je Aneli.

- Šta da sam došao da ti donesem kiflice?! - rekao je Janjuš.

- Mučno mi je, ne mogu, neću se opterećivati. Legnemo da spavamo, počnemo da se ljubimo, počne da me dira i ja vidim gde to ide i šta hoće - rekla je Ahmićeva.

- I to je veliki problem u našem odnosu?! Problem je što si otišla i ovime se sladiš - rekao je Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs