AKTUELNO

Boli je što sedi i ćuti dok je drugi napadaju!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditeljka je pročitala prvo pitanje koje je bilo za Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se sve ovo toliko zgadilo, pa i danas kada ti ćutiš dok te Bojana maltretira, a tvoj bivši momak sedi, ćuti i sluša - glasilo je pitanje za Aneli.

Da, razočarana sam dok ćuti dok me neko vređa. Da je bar jednom ustao i rekao Bojana moja drugarice ućuti. Očekivala sam njegovu zaštitu, ali njemu je to smešno - rekla je Aneli.

Kao što mi nije bila jasna sve ovo vreme, nije ni sada. Kada neko ne želi da se svađa, on ne želi. Nemam nagon da ustanem da je branim. Ona kao očekuje da ja ovde ustanem i kažem. Ja niti se sladim, niti ću je braniti. Ti se igraš sa mnom, ali ne možeš više. Ja sam ti obećao da se neću svađati sa bilo kim. Ja sebe da kidam ne pada mi na pamet, ja od tebe ne zavisim da si ti meni ne znam ko u životu. To neće proći ni tebi ni nikome - rekao je Jaanjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa Janjušem nikakva drugarica nisam. Ovde se zna sa kim ja proovdim vreme, ja ne biram strane, ja pričam samo realno. Da li je trudna ili nije, mene to ne zanima. Ona nikada nije ustala i rekla iskreno kako jeste - rekla je Bojana.

Ja se slažem sa ovim gledaocem aposolutno. Bojana ničim izazvana i Ivan skaču na mene. Ja trudna nisam, mene mogu da napadaju. Aneli svi napadaju ovde, ubili bi je da mogu - rekla je Miljana.

Ne laži bre - rekla je Bojana.

Pusti me da lažem monstrume - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P