AKTUELNO

Siguran da su hteli da joj napakuju priču!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditeljka je pročitala pitanje koje je bilo za Lepog Miću.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se svi prave ludi kada je Matora sama rekla da je Matea njihova podrška, devojka je bivška podrška Dalile i FIllipa, onda objavljivanje prepiski. Jel ti liči to kao da je Anita iskorišćena - glasilo je pitanje za Lepog Miću.

Ja sam prvo mislio da je Anita iskoristila situaciju, ali sada shvatam očigledno da smo je Anita iskorišćena. Matora priča neke svoje priče koje nemaju veze s vezom. Matora stavlja sve na provru, pa kakvi su to prijatelji kad idu na proveru. Svi su pokušali od Anite da naprave monstruma, raspadala se i plakal po 2 sata bez prestanka. Sada kada se okrenula situacija onda videćemo napolju. Pa nećemo napolju nego ovde. Matora uvek pred kraj prekida prijateljstva pred kraj Zadruge. Anita je uradila loštu stvar što je ušla u brak sa osobom koju nije volela - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovde ništa nije jasno - rekao je Đedović.

Ja moram da kažem da je Anita sama rekla da Matora nije znala ni za šta. Ja ne znam da li je Anita tipovana, Anđelo je ipak njen bivši drug - rekla je Milena.

Kako mene spominješ? Kakve veze ja imam sa tim? Poenta je da li je ona iskorišćena od strane nekih osoba, kakve veze imam ja ti - rekao je Anđelo.

Ljudi vi ste toliko smešni - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P