AKTUELNO

Ludnica!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa ućesnicima pogleda snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli. Jovana Tomić Matora se pravda kako nije dobro čula Rešićku da je Anita bila tipovana, Ranković smatra da samo0 želi da izvrne istinu

Ja sam porešno razumela stvarno, mislila sam da je rekla da nije bila tipovana, posle je i stiglo pitanje da je bila tipovana od Matee, koliko sam čula Rešićku u razgovoru to je sve pogrešno, od mene nije bila tipovana. -rekla je Matora.
Drago mi je što je ovo izašlo jer je Matora slagala, opet će ona da uvrće u svoju stranu, mene zanima da li će je*ati mamu Matei što joj je tipovala ženu -pitao je Anđelo.
Tebi ću mamu da je*em -rekla je Matora.
Ovde je skakala i urlala a samo je htela da se izvrne istina -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je samo bitno da nije tipovana od strane mene, ja više sa Anitom nemam ništa niti me devojka zanima -rekla je Matora.
Žena koju si najviše volela u životu ti je tipovana, šta imaš da kažeš za to, sad si manja nego mahovo zrno -rekao je Anđelo.
Može ona da priča do sutra da nije učestvovala, iskoristila je to zbog rijalitija, to joj je došlo kao kec na deset zbog honorara i svega -rekla je Anita.
Naravno da je umešana u sve ona je htela da je iskoristi samo, Anita je sve u pravu. Zašto si je tretirala kao krpu a kao bila si zaljubljena u nju, sve se videlo -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja