AKTUELNO

Razvezali jezik!

U toku je novo izdanje ''Radio-Miksete'', a Miljanini prvi gosti za danas su Marko Đedović i Milena Kačavenda.

Kao što znate, Aneli je sinoć donela odluku. Marko, kako komentsrišeš to? Da li si očekivao da će abortirati - pitala je Miljana.

Takve stvari ne bih podržao, ali njeno telo. Nenormalno je da sama podiže dvoje dece. Dete nije samo hleba i masti, nego to zauvek ostavlja posledice na neku decu, taj nedostatak ljubavi. Zbog celokupne situacije, aspolutno sam za abortus - odgovorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, kako komentarišeš što je Janjuš jutros nije ni ispratio - pitala je Miksi.

Da je najveći ološ i odron, ovo nije humano ponašanje - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to jezivo, svi su nešto ćutljivi i svi su gledali u pravcu njenog kreveta. Nisam ni očekivala da priđe, nije ni ona. Treba joj podrška, nije joj tu porodica - kazala je Milena.

Da li misliš da je na neki način mogao da utiče na svoje poltrone, da ne skaču na nju? Da li misliš da je gleda kao konkurenciju - pitala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ovako kad je voli, šta bi bilo da je ne voli? Svi su ćutali kao najgore smrdibube. Fascinanto je bilo kad je rekao da ponovo razgovaraju u dva ujutru. Srećna sam što je bila takva. Darjan ne zna koliko ima dece, a Uroš ih nema. Nisu kompetentni ljudi da komentarišu to, nego su gledali to kao rijaliti - rekla je Kačavenda.

Da li misliš da joj je Janjuš bio potreban za rijaliti - pitala je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je bila stoprocentno iskrena, ali on joj nije bio potreban ni za šta. Da je htela da glumi žrtvu, mogla je. Ovo je uradio svesno, ne kažem da se nije zaljubio, ali stvar se otela kontroli - rekla je kuma.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Iva Stanković