AKTUELNO

Svaljuje krivicu!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Večerašnja voduteljka je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da ozbiljno prodrma kavez ukućanima svojim intrigantnim pitanjima. Marko Janjušević Janjuš ne želi da prizna krivicu za Anelin pobačaj, smatra da ni ona nije želela to dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su se pitali danas zaštp nisi čestitao Aneli na tome što je pravila žrtvu zarad plasmana kao što si ti rekao? -rekao je Darko.
Nije vreme za to da pričamo o takvim stvarima. Ona meni u nekim situacijama nije bila jasna. Ja sam je uzeo pod svoje tad je bila kakva treba, niko joj tada nije govorio ružnu reč niti je hote da joj govori, kad sam shvatio da voli da se raspravlja otišlo je u drugu stranu, nije želela mir -rekao je Janjuš.
Mene zanima kada sam ja to njega prvog uvredila, neka mi kaže kada sam ga prva uvredila -rekla je Aneli.
Ponekad pomislim sa ovim stvarima da foliraš a nekad da si iskrena. Sto puta si ti mene prva vređala, konkretno ti ne bih nabrajao jer nije momenat i nebitno mi je

Foto: TV Pink Printscreen

Govorio si mi da sam folirant i da glumim žrtvu, nikada te prva nisam uvredila niti sam ti bilo šta rekla -dodala je Aneli.
Ti sada misliš da je folirant posle svega?
Ja ne znam šta da pomislim, ona govori da me nikad nije vređala niti provocirala a to zaista nije tako. Bile su strašne svađe tih dana dok smo radili test, ceo taj dan smo se svađali i nekako je bilo ovo očekivano. Mislim da nisam mogao da utičem na nju i da promenim neke stvari, ja sam hteo da porazgovaram sa njom za kraj ali nije htela da me sasluša. Mislim da ona stvarno nije želela to dete -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja