AKTUELNO

Janjuš je progovorio o Anelinom abortusu koji je uradila danas, te je otkrio zašto je toliko želeo da je zagrli.

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Marka Janjuševića Janjuša kako bi odgovorio na njegova pitanja. Janjuš je otkrio zašto je danas tražio od Aneli dozvolu da je zagrli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Aneli od početka nije želela tvoje dete po tvom mišljenju, ona je znači ove dve nedelje mrcvarila i tebe i sebe i nas i držala u neizvesnosti, kao i pravila žrtvu od sebe? - upitao je Darko.

Ne mislim da je pravila žrtvu, ali mislim da je ona od početka videla da ovaj odnos nema perspektivu - rekla je Aneli.

Ona je rekla da je nakon ovog saznanja izostala muškost, pažnja, ljubav - rekao je Darko.

To je sve imala od mene, samo da je u glavi bila čista. Koliko god smo se svađali, imala je to od mene - rekao je Janjuš,

Janjuše pričao si da je ona žena koju najviše voliš u životu, da sa njom želiš dete i sad kad je došao taj trenutak, kao da si uhvatio krivinu i puj pike ne važi. Zar ne može u nekim momentima da se proguta ponos i sujeta? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Složiću se sa tobom. Malopre smo pričali o Milici i Terzi, kako da taj odnos ne bude dobar kada je Milica od kad je saznala ležala dvadeset dana i ćutala - rekao je Janjuš.

To nije istina, ja sam ćutala dok mi nismo raskinuli - rekla je Aneli.

Pričao si da želiš da živiš sa njom, a baš u tom trenutku kada je ostala trudna ti ne želiš da budeš s njom, već ćeš biti tu za nju - rekao je Darko.

Ja sam rekao da ću biti tu, ako ne budemo zajedno. Ne, ako budemo zajedno. Nisam rekao iste sekunde da će to tako biti. Rekao sam da trebamo odmah da sednemo i da popričamo - rekao je Janjuš.

Mnogi učesnici komentarišu da je ispalo sramotno kakav si slabić ispao, da li je moguće da je Mića ispraća na intervenciju. Da li je moguće da si na poziv Uroša otišao kod nje posle intervencije? - upitao je Darko.

Naravno da nisam išao na poziv, ja nisam video kada je ona došla. Ja sam legao da spavam da bih lakše pregurao. Ona je imala izbor da to ne uradi. Mene ljudi ne poznaju ovde, da se desilo da je zadržala, videli bi svi za moje ponašanje - rekao je Janjuš.

Za šta je Aneli mogla da se uhvati, za koje obećanje, za šta da promeni svoju odluku? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako nije mogla, zajedno smo 7 meseci. Zato što su mi svi govorili da ne ulazim sa njom u odnos, ja nisam mogao da se sklonim od nje jer sam je voleo - rekao je Janjuš.

Kako ti onda nisi osetio njeno sve prema tebi? - upitao je Darko.

Pa bilo je obostrano - rekao je Janjuš.

Zbog čega si insistirao danas na zagrljaju? - upitao je Darko.

Osetio sam tako, tako mi je došlo - rekao je Janjuš.

Mnoge žene komentarišu u kući da bi se i njima zgadio - rekao je Darko.

Pa mene to ne zanima, niko ne zna naš odnos iz rehaba, znaju samo kada dođemo ovde - rekao je Janjuš.

Kakvi smo mi to bili? Ajde ne laži - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P