AKTUELNO

Nije joj lako!

Miljana Kulić je počela da se jada Teodori Delić o tome koliko je nezadovoljna svojim životom i stvarima koje je postigla do sada. Delićeva je pokušala da joj ulije nadu, te joj nabrojala sve stvari zbog kojih treba da bude zahvalna.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora mene su svi izigrali i uvek vidim krivca u sebi -rekla je Miljana.
Zašto uvek gledaš u prošlost, moraš da gledaš na napred -rekla je Miljana.
Znaš da ne mogu više da se gledam u ogledalo i da se šminkam, mnogo mi je ubijeno samopouzdanje. Ovde sam najgore izigrana. Ja mislim da jutros kad nisam umrla neću nikad. Usta su mi bila modra kao majica tvoja -rekla je Miljana, pa dodala:
Željka da nisam dobila ja ništa u životu ne bih imala osim mame i tate -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo imaš ime, imaš Željka i imaš pare. Ti od svog imena možeš da napraviš imperiju. Ako si pametna ti možeš da napraviš mnogo stvari. Imaš zdravu porodicu i Željka -rekla je Teodora.
Ne znam da li sam pametna toliko, inteligentna jesam. Za porodicu ćemo tek videti kroz dve godine da li su zdravi. Mene moja majka toliko nervira jer se ne pridržava ishrane, ja se za sve redom sikiram u porodici. Moje sestre kad nisu kući ja ih zovem na svakih 15 minuta. Ja tako odem u diskoteku da bi ljudi mislili da sam srećna, odem snimim par storija i vratim se kući tako našminkana -rekla je Miljana.
Jel možeš ti nekad malo da gledaš pozitivno na stvari. Šta ti govore tvoji postupci? Treba da pustiš da ti priđe neko drugi, pa makar i bio promašaj bar si pokušala -rekla je Teodora.
Meni moji postupci samo govore da nisam normalna -dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja