AKTUELNO

Raspalila rafal uvreda!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' i 'Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. On je spreman da zajedno sa učesnicima pretrese sve intrigantne teme koje zanimaju naciju. Sledeća je reć dobila Miljana Kulić kako bi prokomentarisala podelu budžeta Uroša Rajačića.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas umalo ja da ostanem bez budžeta jer mi je Bebica hteo da ukrade. Rekao je pirat da neće dati Miljani budžet jer je Bebica ukrao, ja sam prišla i ukrala veliki budžet jer svako mora da dobije budžet. On je ušao u sukob sa mnom od kako sam u sukobu sa Janjušem, apsolutno nemam potrebe da se pravdam da li me Darjan zanima ili ne. Pirat mi je rekao bolesnice danas -rekla je Miljana.

Jesam kad si pevala Janjušu za pokojnog brata i Milici za dete -rekao je Rajačić.

Za mene je baš briga šta će jedan Uroš pirat, ono što je danas izgovorio Aneli je bruka i sramota, on da ima poštovanja o Janjušu ne bi rekao Aneli da pu*i ku*ac. Kakve su ti šake takva ti je i ona stvar, tako da ti je mali sigurno -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde neke devojke provereno znaju koliki mi je ponos, tako da ti pada u vodu to -rekao je Rajačić.

Možda je biseksualac ili je skriveni gej čim toliko provodi vreme sa Janjušem, jasno mi je zašto ima takvo mišljenje o meni -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja