AKTUELNO

Ovo joj nikad neće oprostiti ako uradi na medenom mesecu!

Marko Đedović za vreme reklama pokušavao je da objasni Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša koliko njihov odnos izgleda bolesno.

- Šta ti njemu imaš da pričaš gde ćeš da budeš? Što ne radiš ono što bi radila u životu? Ona pita da joj ne bi bio karambol, a ja ne verujem da bi se on izj*bala. Vi izgledate bolesno, meni je ovo bolesno - govorio je Marko.

- Šta ako mora da se ide na masažu? - pitala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Najbolje je ja nju da oteram u p*čku materinu. Ko je njoj rekao da ide na pod? Pravi od mene on monstruma. Ja sam rekao da sigurno neće sa bivšim da spava u istom krevetu. Ti hoćeš mene da ukanališ i da ja ispadnem mentol - vikao je reper.

- Ja nisam znala da imaju masaže i "Igra istine". Pitala sam ga da li mogu da idem na odvojenu masažu, da ne idemo u isto vreme. On je meni rekao: "Logično je da idete zajedno", ja sam rekla da će biti dva stola i dva masera. Neću ja da uradim nešto ako leži - pričala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neka ide, neće ona od mene da pravi monstruma. Pun je meni k*rac, ona voli da se kadrira sa njim. Neka idu i rade šta hoće, ali ja znam da ću da raskinem i to je to. Prva stvar, kad sam rekao da ću da platim, bilo je zašto, a sad da sam se povukao za plaćanje. Ona ne zna šta hoće. Ti bi volela da ti platim, kao dokaz ljubav, samo nećeš da izustiš. Da platim ili ne? Šta hoćeš? Da li hoćeš da ideš? - govorio je Aleksić.

- Ako bude da moram na masažu, ti raskidas? - pitala je Miona.

- Završili smo tada. Nemoj da me j*beš! Ja sve dozvolim i malo ti je. Idi u hotel, odgovaraj na pitanja, a na masažu ne moraš da ideš. Ja to neću da preživljavam, previše sam dozvolio svega - urlao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.