AKTUELNO

Reper otvorio karte o odnosu sa Mionom!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Jovane Tomić Matoru.

- Kažeš da je Anđelo tvoj potrčko jer te vozio po Beogradu, da li je potrčko osoba koja ti je pomogla? - glasilo je pitanje.

- Pa da, tako sam ga nazvala. Rekao je da koristim drugare. Mislim da mi je bio potrčko - rekla je Matora.

- Nikako ne mogu da budem potrčko, ja sam samo neko ko se prijatelju, drugaru ili drugarici nađem u nevolji, kao i njoj. Ona je tad rekla da je polupana i da joj treba neko da joj u svemu tome pomogne jer nema kola i ne zna da vozi. Ja sam samo pokazao svoju veličinu. Našao sam se u nevolji osobi koja nema automobil i samo sam ja pokazao da sam ispao fer, a ostalo je njena nemoć - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Nenada Aleksića Ša.

- Bog na nebu, na zamlji kum, a u hotelu ipak muž. Šta ćemo sad? - glasilo je pitanje.

- Izblamirao sam se. Neka ispoštuje zadatak, treba ozbiljno da shvati vezu. Blam za mene i mislim da ću posle svadbe da budem još veći blam i lik sa strane. Kako seješ, tako žanješ i šta si tražio to si dobio. Nisam je terao da uđe u odnos sa mnom, sve sam ovo dozvolio. Ja sam mislio da je ona čista sa emocijama, pričala mi je šta joj nije odgovaralo i kad uđeš sa nekim da ništa ne može da te poljulja. Prešao sam preko nekih stvari, ali se nastavlja i došli smo do vooga. Videćemo da li će biti još većeg blama. Ostaje mi još samo da verujem i nadam se da neću biti još veći blam - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.