AKTUELNO

Žestoko do samog kraja!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Uroša Rajačića.

- Sad kad su Aneli i Janjuš razdvojeni da li misliš da imaš šansu za vezu kod Janjuša? - glasilo je pitanje.

- Ja sam stranu odabrao - rekao je on.

- Previše bolesno izgleda kad njih dvoje sede zajedno na klupici i druže se. Ja nikad nisam videla dva prijatelja da se tako druže. Nije prijatno videti velika i mala leđa, bolesno izgleda - dodala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Stefani Grujić.

- Bila si sa Majčicom, Munjom, sad kao sa Zolom, muvala se sa Gačićem, zvala Darjana kod sebe, a ni striper ti nije loš. Imaš li ti tip? - glasilo je pitanje.

- Darjan mi je drugar i Gačić. Nemanja i ja smo se zezali, bili smo drugari i tako će da ostane. Sa Majčicom sam se poljubila na blic, ništa više od toga, a sa Munjom sam spavala - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Anđelu Šparavalo.

- Kad pomislimo da ne možeš da budeš veći ološ iznenadiš nas. Misliš da ćeš da odigraš na kartu žćrtve, nije ni čudno što Bojanina sestra misli ono - glasilo je pitanje za Anđelu Šparavalo.

- Ne mogu da budem žrtva. Neka misle šta hoću, nisam to, niti planiram da budem. Neka budi oni žrtve, ja to nisam - rekla je Anđela.

- Rekla sam mojoj sestri da ovo nisu njena posla i da vređa. Anđelini ponašanje je užasno, tako govori o sebi i blamiras sebe - dodala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.