AKTUELNO

Iskreno!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da svojim intrigantnim pitanjima žestoko izrešeta ukućane. Marko Đedović izneo je svoj stav o odnosu Ša i Mione.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao za Mionin razgovor što se nije desio? -pitao je Darko

Ja sam njoj predlagao da se bavi nečim drugim pošto je bila nezadovoljna, pevala je dva puta nedeljno i onda spava pet dana. Kad je dobila poziv za Elitu razgovarali smo i ja sam pristao da se probije malo i da postane voditeljka ili tako nešto.

Šta bi poručio Jovanovićevima? -pitao je Darko.

Samo mogu da im kažem da je ona završila sa mnom a sutra ćemo je sačuvati, neće je kum ukrasti sutra. Čuvaću je ja odlično -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti Marko imaš da kažeš nakon svega? -pitao je Darko.

Meni je ovo zaimljivo, ne mogu da budem ozbiljan. Evo danas bogami nismo ispali budale, ispostavilo se sve tačno i jasno kao dan. Ja sam ovde i rekao da sam sve razumeo i sve razumem i ispade njegove i priče, ali granicu su stvarno sve pređene, ne postoji ništa što bi bilo koga zadržalo u takvom odnosu. Ja ne znam odakle meni više živci, mislim da se Mioni ogadio svojim postupcima. Imalo je emocija u startu ali ljudi odlučuju da lićeš im se zgaditi ili ne i onda svojim postupcima dovedu do toga. Ona i Stanislav se poštuju više nego ona i Ša u vezi, to je večita borba debila sa pametnim ljudima -rekao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja